Merhaba arkadaşlar.Şimdi bir konu açsak ve desekki video sitelerinde özgünlük nasıl olmalı.Cevaplar hep aynı yönde gider baslıklar ve etiketleri değiştirin.Peki bunu nasıl yapoacaz ya :)
Ali Ata Bak Hd izle,Ata Bak Ali,Bak Ali Ata Full izle diye diye yine özgün olmasını yapamıcaz,YANİ BİR NEVİ ZOR GİBİ GÖRÜNÜYOLAR DEĞİLMİ ?
Birde bazı seo araclarından baktıgınız zaman kod oranı ile yazı oranı fazla oluyor eksi seo puanı alıyoruz çünkü bir bakmıssınız yüz konu var her konuda embed kodları yüzüyor.Acıklama yok birşey yok title özgün ya yetiyor bize :)
Şimdi arkadaslar ilk önce video sitemiz her ne olursa olsun hayavn videoları olsun , dini videolar olsun farketmez.Ana sayfaya düşmücek şekilde bir kategori acalım sitemizde ve oraya yazılar yzalım.Yazıları ama size faydası olması icin söyle yapalım derim.Atıyorum ilahi siteniz var ( Bu arada hep kendi sitemi örnek veriyorum rakiplerim cogalıyor ) :) .Şimdi bir yazı kategorisi actık ve google webmaster toolsa girdik.Ve oraya yazalım ilahi dinle diye .Gördüğünüz gibi alt kategorilerin ne kadar arandıgını v.s hep gösteriyoor.İşte oradaki baslıklara göre birer yazı yazalım ki bu zorda değildir.Misal mp3 ilahi dinle aylık aranma hacmi zannımca 150 bin üstü hemen bir konu acıyoruz.
Mp ilahi dinle
Merhaba arkadaşlar,yakklaşık evvrenin varlıgından beri müzik ilk önce doğal yollarla var oldu.Misal kuşların şarkısı,misal diğer canlıların kendilerine has şarkıları ve gün gectikce müzik insan oğpluğuna düm tek versiyonu ile gecti.Derken bizler hakiki müzik sıfatını 600 li yıllarda Taleal Bedru Aleynanın muhteşem defli versiyonu ile tanıdık.Muhakkak ki her ne kadar vehhabi çevresi,orada Kelime-i Tvehid söylendi Talael Bedru Aleyna sadece uydurmadır dese,bugün en büyük yalancı olnlardır.Neyse muhabbetimiz o değil bizler ilahi manasını orada tanıdık.Daha sonra Yunusların,Mevlanaların muhteşem dörtlükleri ile buluştur v.s derken ve günümüzde başka bir hal aldı.Örneğin bugün baktığımız eskiden dvd kaset gibi çıkan ilahi klipleri bugün küçücük mp3 lere sıgacak şekilde oluştu.Tabi ki buda bizlerimn mp3 ilahi dinleme şevkini artırdır.Şimdi ise artıık teknoloji değişticek bazı şeylerinde değişmesi ile bizim imkanlarımız daha iyi oldu.Yani bizler yaklasık 10-15 asırlık sevdamızı her türlü imkanını değerlendirerek anmaya fırsat buluyoruz.Rabbim bu imnkanı veren ehli iman vcel cemaat kardeslerden Razı olsun...
Diyoruz ve yazımızı sonlandırıyoruz.Simdi diyeceksiniz hacı sen bu yazıda ne anlattın bize.Aslında yazıda anlatmak istediğimi kendim anladım ama karsı tarafın cok iyi anlamasını beklemedim çünkü zaten benim niyetim burada birilerinew birşey anlatmak kesinlikle değil sadece googleye bak dayı ben video sitesiyim ama özgün yazılarımda var demektir.Sizlerde bu sekilde birşeyler yapabilrisiniz.Sonra imkanınız oldukca bence simdiden baslayın her videonmun altına muhakkak kısa kısa en az 100 kelimelik bir acıklama girin ve o konuya linkleme yapınız.Özellikle söylüyorum video sitemap,image sitemap ve bu gibi videolarımızı güzelleştircek eklentileri kullannalım derim.Ve büyük video sitelerinde video eklemeleri yapıp altına linkelrimizi ekleyelim ki faydaıs büyüktür.
Harici olarakta söylemek gerekirse video altlarında video hata bildir butonu olsun eklenti ile yapmanıza gerek yok cok kasar diyorsanız jotform ile olusturabilirsiniz.Çünkü bir ziyaretci ardıgı videoyu bulamazsa hemen cıkar ve hemen cıkma oranı cok olumsuz birşeydir.
Şimdi diceksiniz belki
hacı sacma sapan acıklamalar yok yazılar millet okursa bunu ne der ? Şimdi hhepimiz< film sitelelrinen film izleriz peki hangimiz su zaman kadar acıklama kısmını okuduk :) Ve özellikle film sitelerine tavsiyem sudur part sistemi ile filmleri verdiğinizden dolayı türk internet kullancııların suan herseyin bilincinde olmadıgından fragmanları filmin orjinali yani full halini sanıyor ve film yok deyip gidebiliyor.Bu yüzden özellikle onu belirtcek birşeyler yapın sizlere tavsiyemdir.