-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
arkadaşlar herkese merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Yaptığım araşatırmalara göre Türkiyede en iyilerinden olduğunuzu söylersek yalan konuşmuş olmayız.
Kendi opencart e-ticaret platformumda meta kelimeler haricinde Tags' etikelerde bulunmaktadır. Meta tag'lar maximum 255 karakter olduğunu biliyoruz. Peki sitemdeki etiketlerin bir sınırlaması var mı ? varsa bu rakam nedir? çok uzun zamandır kafamı karıştırıyor bu durum. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sağlıcakla kalın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Executive
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, sayfa başına 12 etiket kullanabilirsiniz.
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayfa başına 15 etiket kullanabilirsiniz ama tabi 12'yi geçmenizi tavsiye etmiyorum.. Yazılara eklenecek etiketler için ise yazının uzunluğuna bağlı olarak en fazla 4 tane girmenizi öneririm.
Aslında SEO açısından çok bir önemi kalmadığı bir gerçek ama yinede yapılmasını ben uygun görüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sağlıklı bir seo için etikete hayır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
değerli yorumlarınız için çok teşekkürler, ciddi anlamda kafam karıştı diyebilirim. Sanırım tartışmaya açık bir konu. Googlede aramalarda etiketin faydasını uyguladığımdan beri görüyorum. Fakat google dengesizdir seni el üstünde tutarken birden bire diplere vurabiliyor korkum o yüzden :)) başka arkadaşlarında fikrini almak beni çok mutlu edecektir. Ağzınıza sağlık.