-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Selamlar, sorum basit ve internette an itibariyle tatmin edici bir cevap bulamadım..
All In One SEO eklentisini kullanıyorum. Etiket sayfalarında Noindex kullanmalı mıyım? Bir çok etiketimde bir adet yazı kayıtlı, hal böyle olunca da etiket sayfalarının bir çoğu tek yazının özetinden oluşuyor. Yazıya eklediğim etiketler indexlenirken etiket sayfası üzerinden indexleneceğine yazı sayfası üzerinden indexlense daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Doğru mu düşünüyorum SEO bilirler?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Googla'da etiket sayfalarım arka sayfalarda çıkarken, Yandex'te etiket sayfalarım hiç çıkmıyor. Ben de diyorumki: "Madem arama motorları etiket sayfalarına değer vermiyor, şu etiketleri komple sileyim." :D Ama cesaret edemiyorum işte.
Gelecek yorumları ben de merak ediyorum.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bence gerek yok ama yine de size kalmış tabi.
Örneğin ben gelen ziyaretçilere bakıyorum, etiketlere gelip yazıyı buluyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Eğer her bir etiketinizde sadece bir yazı varsa. Size gelecek açısından önerim etiketi kaldırmanızdır. Zira "dublicate content" dediğimiz olay meydana gelirse eğer. Yani sizin içeriğinize ulaşırken insanların karşında hem esas yazınızın indexi hem de etiket indexi çıkarsa bu tehlike çanlarının çalması demektir. Google bomb filtresi sebeplerinden biriside budur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Etiket sayfaları kuru kalabalıktan başka birşey değil. Sana hit getirmeyecek birşey için de arama sonuçlarında göz yormaktan başka şeye yaramayan bir özelliği aktif etmen de gereksiz bence. Ben hiçbir sitemde etiketleri indeksletmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
bir yazıda en fazla 3 adet konu ile alakalı etiket kullanınız bu sizin yazdığınız makaleye + değer katacaktır.