-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Google çalışanlarının bile neredeyse büyük saygı duyduğu Yoast SEO ekibinin eklentisini her zaman savunmuşumdur fakat Yoast kadar aç gözlü başka bir firma da yok. Premium üyelerine bile reklam dayatmaya başladılar ki sonradan özür dileseler bile yabancı sosyal mecralarda dalga konusu olmaya başladı, ayrıca güvenlik açıkları ve güncellemelerle birlikte gelen bazı can alıcı hataları da gördükten sonra ışık hızında bu eklentiden uzaklaştım.
Büyük konuşmak istemem fakat bundan sonra oluşturacağım sitelerde muhtemelen Yoast'a yer vermeyeceğim. Rank Math oldukça güzel bir eklenti gibi duruyor ki diğerlerinin ücretli sunduğu özellikleri bile ücretsiz sunmaları harika.Tabii normal bir blog için olmazsa olmaz diyebileceğimiz SEO gereksinimlerinin, tüm eklentilerde ücretsiz sunulduğunu da belirtelim. Yine de böyle giderse Yoast'ı silip geçebilir gelecekte.
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Moderatör sworks o kadar haklı satırlar yazmışki gerçekten. Gına geldi artık, neye tıklasam ona yükselt buna yükselt premium al. Premium alıyorsun hala birşeylere şuda var buda var para ver. Yani tamam zaten işinde iyisin de nedir bu yamyamlık. Gerçekten benimde sinirlerimi aşırı bozmya başladı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
F = G (M1M2) / R.R
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Peki All In One SEO Pack eklentisi hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?
sworks
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Uzun zamandır all in seo kullandım keza yoastta kullandım ama son zamanlarda hem basit yapısıyla hemde insanlara ne yapacagını yönlendirmesi konusunda rank mathı kullanıyorum gayetde memnunum.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
Ogguz
webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Eskilerden ~
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Rank math geçen ay denedim gerçekten güzel :)
R10, İyinet, Wmaracı ; Oğuz , Başka kullanıcı adım yoktur.
Ankanew
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
O artık Bir işsiz
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Son 2 sitemde RankMath kullandım gerçekten çok iyi yoast SEO bundan sonra havasının alır bence ben şahsen bir daha kullanmayı düşünmüyorum.