Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teşekkürler güzel anlatım olmuş. Şimdiye kadar kullandığım hiç bir temada copyright ibaresini kaldırmadım. Adamlar o kadar uğraşıyor temayla ücretsiz yayınlıyor ve sen onu kullanıyorsun belki de üzerinden bir şeyler kazanıyorsun. Adamın istediği sadece footerdaki küçük bir linki kaldırmamanız. Maalesef bazıları kendince uyanıklık yapıyor ama anlattığınız gibi bir şikayetle sitenin tüm gidişatını değiştirebiliyorlar. Ben olsam ben de şikayet ederdim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güzel bir konuya değinmişsiniz. Ben de geçenlerde birşey farkettim. Örneğin google artık hangi sitenin warez olabildiğini tahmin edebiliyor :) bu durumda siteinizi sıralamaya sokmuyor, yada geride tutuyor.
Olmadı be hayat.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Ftp'den yükleme yapıyorum. Hiçbir şekilde tema yapımcısı bulamaz.. Yapmayın arkadaşlar adam google'da temasındaki gizli kodla arasa yine buluyor.
Katılmıyorum. Yanlış biliyorsunuz. İstersem ben o temayı baştan sona gizlerim ve hiç bir izini bulamazsınız. Ve Copyright ile çok fazla bir ilişikisi yok. He bana gelip mesela bir tema yapıyorsunuz altına link koyuyorsunuz o spam olmaz mı derseniz oradaki linkte markayı temsil ediyor aynı wordpress'in ilk kurduğunuzda çıktığı logosu gibi.
Saygılar.