-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, kurumsal bir firma için farklı dillerde seo çalışması yapılması istendi. Dilleri aşağıda sıraladım. Bu diller için o ülkelerin uzantıları ile domainler alınacak. İyi çeviriler yaptırılacak. Bundan başka neler yapabilirim? Sektör CNC Makine imalatı.
Peki bu dillere göre seo çalışması yaparken nerele dikkat etmeliyiz? Farklı uygulamam gereken neler var? Konu hakkında fikri olan var mı?
DİLİNDE YAYINLANACAĞI ÜLKELER
1) AZERBAYCAN
2) TÜRKMENİSTAN
3) TACİKİSTAN
4) KIRGIZİSTAN
5) KAZAKİSTAN
6) ÖZBEKİSTAN
7) SUUDİ ARABİSTAN (ARAPÇA)
8) LİBYA
9) MISIR
10) RUSYA (RUSÇA)
11) BULGARİSTAN
12) IRAK
13) KATAR
14) DUBAİ (BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ)
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
o dillerin uzantılarını almanıza gerek yok bence zira iyi bir ingilizce site ile o ülkelerin popüler sitelerinde yapacağınız tanıtım ve sitenin bilinirliği ile zaten kullanıcıları sitenize çekebileceksinizdir diye düşünüyorum.
Türkiyenin ilk 500 şirketinden olan Best Trafo sizce her ülkeye ayrı site uzantısı mı alıyor hayır.Sadece pazar payındaki ülkelerin ilgili alanlarında tanınması yeterli.
Bence bu şekilde düşünmelisiniz.
yani müşteriniz olan firma CNC olduğu için listenizdeki ülkelerdeki saç metal ve plastik kalıpları ile ilgili sayfalara yönelin derim ben
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domainleri öyle talep edildiği için alacağız fakat diğer tavsiyelerinizi not aldım. Cevabınız için teşekkürler.