-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar. Sizce Wordpress'de bir yazı paylaşırken, sağ tarafta bulunan etiketler bölümüne bir şeyler eklemek SEO açısından fayda sağlar mı? Yoksa bunları daha farklı bir yöntemle (linkleme gibi) eklemek mi daha faydalı olur? Bu konudaki görüşleriniz nelerdir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Yaklaşık 40 web sitemde de kullanıyorum faydaları etkilidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
sinusbot
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
faydası yüksek adult siteler bile spam taglar ile sıralamada yükseliyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Siteden siteye değişiklik gösterdiğini düşünüyorum. Fakat çoğunlukla kullanılmasını önermiyorum.
Şöyle anlatayım, mesela siz kamu haberleri diye bir etiket açıp '' KPSS sonuçları açıklandı '' diye de bir haber girdiniz.
Google geldi sitenize bu etiket sayfasını indeksledi. Bende '' KPSS sonuçları '' diye arama yaptım ve etiketinizin olduğu sayfaya geldim. Tabi ben sitenize tıklayana kadar siz o etikete yeni içerikler girdiniz ve benim aradığım KPSS sonuçları yazısı 2. - 3. sayfalara geçti.
Doğal olarak Google'dan etiket sayfanız çıktı ve tıkladığım zaman aradığım KPSS yazısını göremedim. Ziyaretçiler bu durumda direk sayfayı kapatıp diğer arama sonuçlarına bakarlar. Bu da sayfanızdaki oturum süresini düşürerek, sitenize zarar verir.
Ayrıca tekrar eden içerik gibi bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu da Google'ın sitenizi cezalandırmasına yol açabilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Diğer arkadaşların da görüşlerini öğrenmek isterim.