-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
icra Takip Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese merhaba.
Bir icra makaleleri sitesi açtım. Tamamen özgün olan bu sitede her gün yeni bir makale paylaşıyorum. Seo ya uygun şekilde anahtar kelime yoğunluğu ile hazırladığım bu sitede yoast seo dan faydalanıyorum ve her makalede yoast tan iyi cevabını alıyorum.
Şuan için backlink çalışmasına girmedim. Site düzenlemeleri bitti ve 2 hafta kadar önce google a sitemap göndererek index almaya başladım. Magazine tema kullanıyorum. Bir siteden günlük organik arama ile 200 civarı ziyaretçi girişi alıyorum. Ayrıca insta face ve pin ile günlük ortalama 200 kişi çekiyorum.
Bunun dışında sitenin hızlı ilerlemesi ve hukuk alanında dikkat çekmesi için bana ne gibi önerileriniz olur acaba?
Kodlamadan ve seo dan pek anlamam. Araştırmalara göre ilerlemeye çalışıyorum. Bana verebileceğiniz tavsiyelerin ilerleyişime ışık tutacağına inanıyorum.
Şimdiden çok tşk ederim.
İcra Takip Uzmanı
Storyman
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı ve Web Geliştirm
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ziyaretçilere soru-cevap imkanı tanırsanız makale altında sitenize ilgi daha da artacaktır diye düşünüyorum. (Bir bilene hep bişey sormak isteriz malum, bunun da ücretsiz olmasını severiz)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
kaliteli içerik için öncelikle keyword kelimeler ve aranma hacimleri önemli ve makale içinde de bunlara yer vermeniz gerekiyor, size ahrefs raporu ve nasıl yazılması gerektiği ile ilgili çalışma hazırlayabilirim belli ücret karşılığında( seo ya uygun olarak)
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
1- Soru cevap yapmanız faydalı olur.
2- Sizinle alakalı forumlara üye olup sorunların altına cevap olarak 3-5 cümle yazarak ilgili içeriğinize yönlendirme yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.