lostyazilim
tr.link

Yeni site yapmak

4 Mesajlar 677 Okunma
acebozum
tr.link

umituslu34 umituslu34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** U**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Ben hep worldpress ile site yapıyorum. Eskiden dreamweaver ile yapardım. Eskiden dreamweaver ile yaptığım sitelere hız testi yaptırıyorum inanılmaz hızlı açılıyor ve sıralamalarda üstlerde çıkıyor. Acaba tekrar dreamweaver la devam etsem mi diye düşünüyorum. dreamweaver İle site yapan arkadaşlar varsa bana yazabilirler.

elektronikssl
webimgo

SENibrahim SENibrahim ibocum Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** Ş**
  • Mesajlar 4598
  • Beğeniler 1727 / 1541
  • Ticaret 15, (%100)
Şuanda dedikleriniz birbirinden çok farklı hocam dreamweaver'dan ancak düz tasarımlar yapabilirsiniz yani işlevsiz bir istek yok fakat WordPress içerik yönetim sistemi olduğu için her şey bir istek oluşturuyor.

Eğer bir bilgi girişi yaparken sitenizi sürekli düzenleyecekseniz tabi ki yapabilirsiniz. Fakat hız artık çok önemli bir olay değil maksimum 5 saniye bir zaman var zaten siteniz kaliteli ve gerçekten kullanıcının istediğini veriyorsa hız falan önemli değil. :)

İyi bayramlar.

Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com

noop noop WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek domain alınır-satılır
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 73 / 264
  • Ticaret 7, (%100)
ben de yeni projemde wp kullanmayı düşünmüyorum. kendim basit html css javascript biliyorum. birkaç yerde php gerekli oldu onları da araştırarak hazır kodlar bulup editledim. database şimdilik bana gerekmiyor ama ilerde gerekirse araştırabilirim.

neden wp yi bıraktım? kısaca seo amaçlı bıraktım. wp kodla tasarımla uğraşmayıp sadece içeriğe odaklanmak isteyenler ve bu işe yeni başlayanlar için harika bir platform. fakat eklentilerle ve temalarla hantallaşıyor yavaşlıyor. sunucu kaynaklarını da fazla kullanıyor. bir değişiklik yapmak istediğimizde ya çok iyi kodlama bilmemiz gerek ya da eklenti kurarak iyice hantallaştırmamız.

wp iyi bir platform fakat daha iyisi vaktiniz varsa kendi kodunuzu yazmak.

hozcelik hozcelik i was here Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 1778
  • Beğeniler 776 / 777
  • Ticaret 23, (%100)
Site nasıl bir site olacak bu önemli aslında. Siteyi yapıp bırakacaksanız dreamweaver ile yapmanız mantıklı olabilir. Eğer sürekli bir güncelleme, içerik girişi vb. olacaksa WordPress'den şaşmayın derim.

Günümüz teknoloji çağı. Hazır sistem varken sıfırdan yapmak zaman kaybı olur. WordPress'de gerekli optimizasyonlar yapıldığı zaman gayet hızlı ve sorunsuz çalışıyor.

💯 Jenerik ve Projelik Domainler | Tıkla Tüm Domainleri İncele

🥳 Yandex Kurumsal Mail Hizmeti | Sınırsız Süre Kullanım | Tıkla Detayları Öğren

"Bu dünya öyle ki karanlığı aydınlığından fazla,
Herkes daha fazla ister, azla yetinmez asla."
wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al