-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben hep worldpress ile site yapıyorum. Eskiden dreamweaver ile yapardım. Eskiden dreamweaver ile yaptığım sitelere hız testi yaptırıyorum inanılmaz hızlı açılıyor ve sıralamalarda üstlerde çıkıyor. Acaba tekrar dreamweaver la devam etsem mi diye düşünüyorum. dreamweaver İle site yapan arkadaşlar varsa bana yazabilirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Şuanda dedikleriniz birbirinden çok farklı hocam dreamweaver'dan ancak düz tasarımlar yapabilirsiniz yani işlevsiz bir istek yok fakat WordPress içerik yönetim sistemi olduğu için her şey bir istek oluşturuyor.
Eğer bir bilgi girişi yaparken sitenizi sürekli düzenleyecekseniz tabi ki yapabilirsiniz. Fakat hız artık çok önemli bir olay değil maksimum 5 saniye bir zaman var zaten siteniz kaliteli ve gerçekten kullanıcının istediğini veriyorsa hız falan önemli değil. :)
İyi bayramlar.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ben de yeni projemde wp kullanmayı düşünmüyorum. kendim basit html css javascript biliyorum. birkaç yerde php gerekli oldu onları da araştırarak hazır kodlar bulup editledim. database şimdilik bana gerekmiyor ama ilerde gerekirse araştırabilirim.
neden wp yi bıraktım? kısaca seo amaçlı bıraktım. wp kodla tasarımla uğraşmayıp sadece içeriğe odaklanmak isteyenler ve bu işe yeni başlayanlar için harika bir platform. fakat eklentilerle ve temalarla hantallaşıyor yavaşlıyor. sunucu kaynaklarını da fazla kullanıyor. bir değişiklik yapmak istediğimizde ya çok iyi kodlama bilmemiz gerek ya da eklenti kurarak iyice hantallaştırmamız.
wp iyi bir platform fakat daha iyisi vaktiniz varsa kendi kodunuzu yazmak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Site nasıl bir site olacak bu önemli aslında. Siteyi yapıp bırakacaksanız dreamweaver ile yapmanız mantıklı olabilir. Eğer sürekli bir güncelleme, içerik girişi vb. olacaksa WordPress'den şaşmayın derim.
Günümüz teknoloji çağı. Hazır sistem varken sıfırdan yapmak zaman kaybı olur. WordPress'de gerekli optimizasyonlar yapıldığı zaman gayet hızlı ve sorunsuz çalışıyor.