-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Merhabalar,
10.08.2018'tarihinde yayına aldığımız eğitim sitemizin Kategorilerinden birisi ile ilgili Haber sitesi de Kategori oluşturmuştu bu siteyi geçmek hayal edeceğimiz kadar zor sonuç olarak o site kuvvetli ve kategori içinde yüzlerce makale mevcut ancak seo tecrübelerim ile sitemin alt kategorisini koskoca yenisafak sitesinin kategorine kafa tutup siteyi geçtim.
Bu makaleyi yazma sebebim ise forumda herkes isyanlarda haber sitelerinden dolayı ancak bu siteleri geçmek o kadar da zor değil. 1 aylık seo ile ve ortalama kendi kaynaklarım ve yaptığım ek 1000 TL'lik masraf ile siteyi geçtim.
Resimde anahtar kelimeleri ve kategorileri saklamak zorundaydım, sitem bugün haclendi veya negatif seo olmaması nedeniyle ve en önemlisi kendime yeni rakipler oluşturmamak için GİZLİYORUM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Eğer yüksek aranma hacimli bir kelime ise tebrik ederim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
awoken Tebrik mesajınız için ben teşekkür ediyorum. Anahtar kelime ile ilgili bilgilerin fotoğrafını iletiyorum aşağıya :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Gayet iyi umarım harcadığınız tutarı çıkarabilirsiniz
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında Yenişafak bir şeyleri yanlış yapıyor veya farklı kelimelere ağırlık veriyor diye düşünüyorum. Çünkü çoğu kelimede Yenişafak yazılarını geçen sıradan bloglar bile olabiliyor. Fakat sıralamada Habertürk, sabah, haberler, onedio vb varsa işler değişiyor. Bu siteleri geçmeyi başaran bloglar görmedim daha. Ama Yenişafak in durumu biraz farklı. Yani evet ilk sayfada olmayı başarıyorlar ama çoğu kelimede ilk sayfanın sonlarindalar. Diğer haber sitelerinin de dahil olduğu bir kelimede haber sitelerini geçmek evet söylendiği gibi imkansıza yakın. Tabi sıralamınin değişkenliğini de göz önünde bulundurmak lazım. Genelde ilk başlarda Google bir avantaj sağlar sonraları sıralama oturmaya başlayınca ciddi değişiklikler olabilir. Bunları da belirtmek istedim ama tebrik ederim
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Tebrik etmek gerekiyor sizi. Bu kadar çok spam yapan haber sitesi varken önüne geçmek gerçekten emek istiyor :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**