-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaslar simdi 800 kelimelik bir yazi yaziyorum bunun icinde 3 anahtar kelime belirleyip yaziyorum bold yapiyorum. Fakat seonun focus keyword bolumune sadece 1 tane yazabiliyorum. Ben siteye reklam versem yoastin anahtar kelimesini mi odak alacak yoksa bold yaptigim anahtar kelimeler mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yoastin sizden Focus Keyword istemesinin tek sebebi kendi analitik sonuçlarını focus keyword üzerinden göstermek.Örnek olarak Televizyonlar Nasıl Çalışır adlı bir yazı yazdınız focus keywordunuz de televizyon olsun yoast siz focus keyworde televizyon girdiğiniz anda size uyarı olarak mesela yazının başlığında televizyon kelimesi geçsin yazı içerisinde 3 defa televizyon kelimesi geçsin gibi uyarılar sunacaktır tamamen uyarı amaçlı sizi seo kurallarına uygun yazı yazmaya teşvik etmesi için istenen bir şeydir.Hiç girmenize gerek bile yok çünkü önyüzde oraya girdiğiniz keywordu göstermiyor bile.Yazıyı kendinize göre seo uyumlu yazın başlıklara yazı içerisindeki kelime vurgulamalarına özen gösterin yeter.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben şuan yaostun bana gösterdiği tüm kriterleri ezberledim. Yani artık anahtar kelime için yaost kullanmama gerek yok mu?