lostyazilim
tr.link

Youtube videolarini siralamada gecemiyorum!

6 Mesajlar 894 Okunma
acebozum
tr.link

akmova akmova WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Beden Eğitimi Öğretmeni
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 392 / 289
  • Ticaret 10, (%100)
Sizde de bu sekilde bir sorun var mi bilmiyorum ama son 15-20 gundur Anahtar kelimemde ilk sayfa icin en buyuk engelim Youtube videolari oldu. İkinci sayfada ve 14.sirada cikiyorum ancak benden once 3-4 youtube videosu var ve bir turlu onlari gecip ilk sayfaya yerlesemedim.

Ayrica sizinde ayni sorun var mi merak ediyorum googleda anahtar kelimemde surekli bir dalgalanma mevcut. Bazen 13.siraya geliyorum bazen 22.siraya kadar gerileyebiliyorum.ve bu durum gunden gune surekli degisim halinde oluyor.

Sorularim su sekilde;
Bu youtube videolarini nasil gecebiliriz?
Sizinde siralamanizda dalgalanma oluyor mu?

Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
wmaraci
reklam

dtmuratcan dtmuratcan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 517
  • Beğeniler 487 / 104
  • Ticaret 10, (%100)
Son güncelleme ile birlikte kelimeden kelimeye değişiklik göstermekle birlikte çok değişken aralıklarda dalgalanmalar oluyor. Yaklaşık 1 hafta gibi bir sürede de stabil hale geliyor. O nedenle çok önemsememenizi öneririm. Bu süreçte sistem dengesizken siz stabil kaldığınızda mutlaka yükseliyorsunuz.

Youtube videolarını da bir süre sonra geçeceksinizdir, o videoların yorum bölümlerinde uygun ve kullanılabilir şekilde linklerinizi ekleyin farklı zamanlarda.

Ayrıca son güncellemelerde Youtube linklerinin ve paylaşımlarının öneminin arttığını okumuştum burada ve yabancı portallarda. Bu şekilde daha hızlıca o videoları geçebilirsiniz.

imsimsiz imsimsiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 126 / 115
  • Ticaret 1, (%100)
Aynı sorunları bende yaşamktayım hocm yalnız değilsin. Önümüzdeki cuma bunların son bulacagı söyleniyor sabredin

Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.

akmova akmova WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Beden Eğitimi Öğretmeni
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 392 / 289
  • Ticaret 10, (%100)

dtmuratcan adlı üyeden alıntı

Son güncelleme ile birlikte kelimeden kelimeye değişiklik göstermekle birlikte çok değişken aralıklarda dalgalanmalar oluyor. Yaklaşık 1 hafta gibi bir sürede de stabil hale geliyor. O nedenle çok önemsememenizi öneririm. Bu süreçte sistem dengesizken siz stabil kaldığınızda mutlaka yükseliyorsunuz.

Youtube videolarını da bir süre sonra geçeceksinizdir, o videoların yorum bölümlerinde uygun ve kullanılabilir şekilde linklerinizi ekleyin farklı zamanlarda.

Ayrıca son güncellemelerde Youtube linklerinin ve paylaşımlarının öneminin arttığını okumuştum burada ve yabancı portallarda. Bu şekilde daha hızlıca o videoları geçebilirsiniz.

Degerli yorumunuz icin tesekkurler umuyoeum stabile doner surekli bir dalgalanma can sikici olmaya basladi acikcasi :)

Ek Olarak:

imsimsiz adlı üyeden alıntı

Aynı sorunları bende yaşamktayım hocm yalnız değilsin. Önümüzdeki cuma bunların son bulacagı söyleniyor sabredin

Evet cumayai beklicez artik bakalim..bi gun bakiyorum 13 e yerlesmisim seviniyorum ertesi gun bi bakiyorum 22 deyim tokat yemise donuyor insan :)

Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
wmaraci
wmaraci

FilozofGenc FilozofGenc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 10 / 18
  • Ticaret 3, (%100)
Arkadaşlar cumaya kadar aldigimiz tanitim yazilarinin degeri artarmi sizce yada bi işe yaramazmi?

Ronins Ronins Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** M**
  • Mesajlar 442
  • Beğeniler 30 / 74
  • Ticaret 0, (%0)
Seohocası sayfasında bir paylaşım yapmış güncelleme ile ilgili oradan biraz daha teknik bilgiler alabilirsiniz. Her algoritma güncellemesinde yaşanan sıkıntılar bunlar.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al