-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sizde de bu sekilde bir sorun var mi bilmiyorum ama son 15-20 gundur Anahtar kelimemde ilk sayfa icin en buyuk engelim Youtube videolari oldu. İkinci sayfada ve 14.sirada cikiyorum ancak benden once 3-4 youtube videosu var ve bir turlu onlari gecip ilk sayfaya yerlesemedim.
Ayrica sizinde ayni sorun var mi merak ediyorum googleda anahtar kelimemde surekli bir dalgalanma mevcut. Bazen 13.siraya geliyorum bazen 22.siraya kadar gerileyebiliyorum.ve bu durum gunden gune surekli degisim halinde oluyor.
Sorularim su sekilde;
Bu youtube videolarini nasil gecebiliriz?
Sizinde siralamanizda dalgalanma oluyor mu?
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Son güncelleme ile birlikte kelimeden kelimeye değişiklik göstermekle birlikte çok değişken aralıklarda dalgalanmalar oluyor. Yaklaşık 1 hafta gibi bir sürede de stabil hale geliyor. O nedenle çok önemsememenizi öneririm. Bu süreçte sistem dengesizken siz stabil kaldığınızda mutlaka yükseliyorsunuz.
Youtube videolarını da bir süre sonra geçeceksinizdir, o videoların yorum bölümlerinde uygun ve kullanılabilir şekilde linklerinizi ekleyin farklı zamanlarda.
Ayrıca son güncellemelerde Youtube linklerinin ve paylaşımlarının öneminin arttığını okumuştum burada ve yabancı portallarda. Bu şekilde daha hızlıca o videoları geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı sorunları bende yaşamktayım hocm yalnız değilsin. Önümüzdeki cuma bunların son bulacagı söyleniyor sabredin
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
dtmuratcan adlı üyeden alıntı
Son güncelleme ile birlikte kelimeden kelimeye değişiklik göstermekle birlikte çok değişken aralıklarda dalgalanmalar oluyor. Yaklaşık 1 hafta gibi bir sürede de stabil hale geliyor. O nedenle çok önemsememenizi öneririm. Bu süreçte sistem dengesizken siz stabil kaldığınızda mutlaka yükseliyorsunuz.
Youtube videolarını da bir süre sonra geçeceksinizdir, o videoların yorum bölümlerinde uygun ve kullanılabilir şekilde linklerinizi ekleyin farklı zamanlarda.
Ayrıca son güncellemelerde Youtube linklerinin ve paylaşımlarının öneminin arttığını okumuştum burada ve yabancı portallarda. Bu şekilde daha hızlıca o videoları geçebilirsiniz.
Degerli yorumunuz icin tesekkurler umuyoeum stabile doner surekli bir dalgalanma can sikici olmaya basladi acikcasi :)
Ek Olarak:
imsimsiz adlı üyeden alıntı
Aynı sorunları bende yaşamktayım hocm yalnız değilsin. Önümüzdeki cuma bunların son bulacagı söyleniyor sabredin
Evet cumayai beklicez artik bakalim..bi gun bakiyorum 13 e yerlesmisim seviniyorum ertesi gun bi bakiyorum 22 deyim tokat yemise donuyor insan :)
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar cumaya kadar aldigimiz tanitim yazilarinin degeri artarmi sizce yada bi işe yaramazmi?
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seohocası sayfasında bir paylaşım yapmış güncelleme ile ilgili oradan biraz daha teknik bilgiler alabilirsiniz. Her algoritma güncellemesinde yaşanan sıkıntılar bunlar.