-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar bu konu hakkında gerçekten bilgi bulamadığım için buraya konu açıp sorma ihtiyacı duydum
Örnek olarak dizi sitesine sahibiz .
xxxdizi.xxx
şimdi ben dışarıya reklam verdim diyelim 3-5 ay
user sayısı aylık 100 k civarı
şimdi bu sitenin arama motorlarındaki görünürlüğü siteye giren sayısı fazla olduğu için über seviyelere gelir mi bunu sormak istiyorum .
Gramen
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle trafiğin sizlere nereden geldiği çok önemlidir.
Google organik sonuçları üzerinden veya News Google gibi servisler üzerinden geliyorsa,
Sosyal medya kanalları üzerinden geliyor ise; sizin de sitenizin iç optimizasyonu biraz iyiyse bunun size etkisi çok güzel olacaktır.
Ancak direk siteye gelen botlardan bahsediyorsak ziyaretçi olarak veya sizlere ziyaretçi veya sosyal sinyal üzerinden gelmiyorsa çok bir yararı olacağını söyleyemeyiz.
Burada önemli olan size nereden geldiği veya nasıl geldiğidir; sosyal medya üzerinden gelir tamamı Google bunu sosyal sinyal algılar kelimelerinize ve sizi yükseltir size değer verir gibi örneklendirebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Senior Backend Dev
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Hocam demek ki arama moturunda iyi bir yere gelmiş ki aylık 100k 'ya ulaşıyor :D Eğer böyle bir hedefiniz varsa dikkat edin inanın bu sektörlerde felaket bir rekabet ortamı var
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Eiffel adlı üyeden alıntı
Hocam demek ki arama moturunda iyi bir yere gelmiş ki aylık 100k 'ya ulaşıyor :D Eğer böyle bir hedefiniz varsa dikkat edin inanın bu sektörlerde felaket bir rekabet ortamı var
şimdi ben dışarıya reklam verdim diyelim 3-5 ay
user sayısı aylık 100 k civarı
demiş, gelen kişi arama motorundan gelmiyor tamamiyle.
Gelen ziyaretçiler girip ardından hemen çıkmıyorsa sitede duruyorlarsa genel olarak faydası olur diyorum bende kolay gelsin.