Merhaba hocalarım normalde domain alanlara ücretsiz .site veya .online domain veren veyahut domain alana bedava düşük özellikli hosting veren Güzelhosting şimdi de Muhteşem Cumaya özel kısa süreli linux hosting alana ücretsiz .com veya .net vermeye başladı. Süreyi sorduğumda süre değil stokla sınırlı olduğunu söylediler. Bundan dolayı acele etmekte fayda var. :)




Kampanyadan yararlanmak için öncelik güzel hosting sitesine gidiyoruz.

Referanslı link: https://www.guzel.net.tr/aff.php?aff=1224 (Eğer benim referans linkimden sipariş verirseniz sizin bir kaybınız olmayacak. Bana ufak bir komisyon gelecek.)
Referanssız link: https://www.guzel.net.tr

Daha sonra linux hosting paketlerinden birini seçiyoruz. Ben en ucuz paketi seçeceğim.




Daha sonra almak istediğimiz domaini yazıyor ve uygunluğunu kontrol ediyoruz. Eğer domain almaya müsait ise alt taraftan devama basıyoruz.



Buradan paket detaylarımıza bakıp devama basıyoruz.



Sonra ücretsiz dns seçeneğine basıp domaini de sepete ekliyoruz.



En son hosting ve domain fiyatlarını topluca görüyoruz ve alt tarafta kupon yerine "LXR3SVN407" yazıyoruz. Ve normalde 112.53tl ödememiz gerekirken kupon sayesinde domain bedavaya geliyor ve toplam fatura 47.08tl oluyor.







Kampanyadan yararlanacaklara şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Yukarıda referans linkime basmadan işlem yapan hocalarım için tekrardan linkleri konunun sonuna ekliyorum. :)

Referanslı link: https://www.guzel.net.tr/aff.php?aff=1224
Referanssız link: https://www.guzel.net.tr