Uzun zaman sonra tekrardan webmaster hayatıma geri dönüyorum. Çok kaliteli bir niche domain satın aldıktan sonra hosting arıyordum. Araştırmalarım hem ucuz hem de kaliteli olmasıydı hostingerin kampanyası ile karşılaştım.
Hostinger sitesinden alacağınız tüm indirimlere ek olarak %20 daha indirim kazanma fırsatınız var. Bedavanın bedavasına kaliteli sunucu daha ne olsun.
Referanslı Link ile satın alacağınız paketlerde %20 indirim kazanabilirsiniz. Dikkat! Linke tıklamadan önce çerezleri temizlemeyi unutmayın, eğer indirim gözükmez ise özel olarak tekrardan referanslı link iletebilirim. Özel mesaj atmanız yeterlidir. (En az yıllık alımlarda ve yeni üyeliklerde geçerlidir)
Referanslı Rink : https://hostinger.com.tr/?REFERRALCODE=CDXORGANIVU6
12 aylık alacağınız sunucu 800₺ gibi bir rakama denk geliyor. 24 ve 48 aylık paketler de sunucu fiyatları hiç parasına geliyor, fırsatı kaçırmayın.
Sadece sunucu olarak düşünmeyin, ekstra bir tane de domain regleme imkanı sunuyor. Sunucuyu al, siteni hemen kur.
48 aylık alırsanız +3 Ayda firma bedava sağlıyor. Bu sayede 45₺ aylık sunucu kiralamış oluyorsunuz. Domain hediyesini saymıyorum bile.
Refsiz link :www.hostinger.com.tr