Selamün aleyküm arkadaşlar ...
Kurumsal bir iş bulduğum için E-ticaret serüvenimi 5 Sene sonunda bırakmış bulunmaktayım. Hali hazırda ürünlerim var ve bunların bir arkadaşımızın işine yaraması için elimden geleni yapacağım. Her türlü desteği ve yardımı elimden geldiğince fazlasıyla karşılayacağım.
İlk olarak elimde
+1000 üzeri kılıf bulunmaktadır. Bunlar içi kadife birince kalite ürünlerdir. Sitemdeki ürünleri gösterebilirim en kötüsünün 50 adet yorumu mevcuttur. Güncel ürünlerdir.
Samsung İphone ve Xioami Olmak üzere her sınıfın kılıfı mevcuttur.
Bunlar Sade 7 Renkli kılıf
Şeffaf Kaliteli birinci kalite Uv Baskılı
Renkli Birinci Kalite Kılıfların Desenli halleridir. (Kadın Erkek Olmak Üzere)
Mercekler Kırılmaz Camlar Full Kaplayan Olarak
Hayalet Camlar
Nano Camlar ve Shrink Kenarları Kavisli Camlar
Mat Hayalet ve Düz Mat Nano Camlar
Orjinal Faturalı Kılıflar

Olmak üzere tam kadro dükkanımın içeriği en son kapattığımda 2750 Adet farklı ürün gözükmektedir.
Ek olarak alacak arkadaşa mal aldığım insanlar (Eşimin Akrabaları) bunlarla bir hafta sonu onlarla tek tek görüştürüp aldığım fiyatlarda (piyasanın %25-30 altına) aldıracağım yani benim kaldığım yerden devam edecek bunuda sağlayacağım)
Şuan bu ürünleri dizmek istesem 75-80 Bin Tl arası ben almış olacağım Sırf birinin işine yarasın diye)

Ek olarak Bittimi Bitmedi Kardeşimize Yazıcı Veriyorum Cipli Hp107w ve Yanında 10 Adete yakın yeni tarihli toneri ile birlikte veriyorum. Yazıcı ve tonerlerin şuanki güncel ücreti 22 bin tl civarındadır bakabilirsiniz. Yazıcı sadece 8 ay kullanıldı.

Ek olarak Bittimi Bitmedi. Pandemi canım sıkıldığı için kupa baskı makinesi işine girmiştim.

Printec 3in 1 Baskı Makinesini ve Epson L3150 Süblümasyon Baskı Yazıcıda vereceğim. Şuan İkisi 25Bin Tl civarı bir fiyat yapmaktadır. İstanbulda olan arkadaş için bardakları aldığım kişiylede görüştüreceğim. Aldığım fiyatlardan almasını sağlayacağım.

Şuan Bu Seti Komple 50Bin TL Fiyat gibi bir fiyata vereceğim. Lütfen Durumu para kazanmaya müsait bir arkadaş ilgilenirse çok sevinirim. Arkadaşın benim düzenimi devam ettirmesi için elimden geleni yapacağım.

Ürünlerin profesyonel çekimleri ve bardağa basacağı ürünlerin resimlerine kadar bütün dataları bende mevcut. Tek yapması Pazaryerlerine girip satışa girmesidir.

İstanbul Sancaktepe'de bulunmaktayım. Uzakta olan arkadaşlar için Her türlü desteğimi sağlarım.

İstanbul İçi Kendi Aracımı Kocaeli ve Sakarya İçinde Teslimi gerçekleştirebilirim. Tek derdim benim düzenimi devam ettirmesidir.

EK OLARAK ŞUNUDA SÖYLİYİM SON YARDIMIMI YAPIYORUM KENDİME AİT MARKAMI ARKADAŞIN PAZARYERLERİNDE KULLANIMA AÇIP BENİM ÜRÜNLERİN YORUMLARINI KULLANMASINI VE KİMSENİN BYBOXA GİRİP KS ATMASINA ENGEL OLABİLİRİM MARKA BANA AİTTİR. MARKAMI KULLANMASINA İZİN VERİRİM KENDİ MARKASINI ALANA KADAR