Minik Kahramanların Diş Macerası Başlıyor!
Çocukların düzenli diş fırçalama alışkanlığı kazanması, hem sağlıklı gülüşlerin ilk adımı hem de yaşam boyu sürecek ağız bakım bilincinin temelidir. Ancak bu süreci çocuklar için eğlenceli ve motive edici hale getirmek çoğu zaman kolay olmaz. İşte tam bu noktada, özel olarak geliştirilen “Tertemiz Dişler Serüven Planı” devreye giriyor.
Bu çizelge, çocukların günlük diş bakımını bir görev gibi değil, keyifli bir macera gibi görmesini sağlamak amacıyla tasarlandı. Çizelge içerisinde, gündüz ve akşam olmak üzere iki ayrı diş fırçalama bölümü yer alıyor. Her fırçalama sonrası çocukların boyama alanlarını doldurması, hem süreci oyun haline getiriyor hem de günlük başarının somut olarak görülmesini sağlıyor. Böylece minik kullanıcılar için diş fırçalamak, sıradan bir alışkanlıktan çıkıp renkli bir serüvene dönüşüyor.
“Tertemiz Dişler Serüven Planı”, çocukların hayal dünyasına hitap etmek için diş, fırça, minik kahraman motifleri ve eğlenceli detaylarla desteklendi. Her bir gün, çocukların yeni bir başarıya imza attığı özel bir görev günü olarak kurgulandı.
Bu plan sayesinde;
• Çocuklar kendi gelişimlerini adım adım gözlemliyor.
• Diş fırçalamayı atlamadan düzenli bir rutine alışıyor.
• Boyama alanları sayesinde motor becerileri destekleniyor.
• Ebeveyn-çocuk iletişimi güçleniyor; çünkü çizelge bir paylaşım alanı yaratıyor.
Sağlıklı gülüşler için önemli olan düzenli bakımın, çocukların dünyasında eğlenceli bir yere sahip olması hedeflendi. “Tertemiz Dişler Serüven Planı”, diş fırçalamayı bir zorunluluk değil, bir başarı yolculuğu olarak sunuyor. Çocukların her gün renk kattığı bu çizelge, onların hem ağız sağlığını güçlendiriyor hem de başarı hissini artırıyor.
Minik diş kahramanlarının bu serüvene katılma zamanı geldi.
Tertemiz Dişler Serüven Planı ile her gün yeni bir gülüş, yeni bir başarı.

Engelimden dolayı kullanmakta olduğum özel ortopedik ayakkabımın deforme olmasından, ayakkabısız yürüyemediğimden, yenisini yaptıracak olmamdan ve pahalılığından dolayı (yaklaşık 60bin TL),
Ve en önemlisi kızıma iyi bir babalık yapabilmem için böyle bir çizelgeyi satmak ve kazanmak istiyorum.
İstenirse çizelge kişiselleştirilebilir yani isime özel yapılır.

Çizelge Fiyatı : 250 TL

Çocuğunuza, yeğeninize, tanıdıklarınıza satın alarak bana destek sağlayabilirsiniz.

Çizelgenin Örneği :
* * *