-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu kadar emek vermişsin kesinlikle vazgeçme ve eksik olan mutlaka birşeyler vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Ya bu pm isteyenler siteyi incelediler mi? Neyi eksik yapıyor arkadaş veya bir eksik var mı? Yani eksik var mı sorusu saçma olur ki eksik olmadan böylesine bir durumla karşılaşılmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
BT Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Henüz öneri sunan olmadı hocam.
TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
eksik yaptığınız bir şeyler iyi anlayan birinden biraz destek alın. mesela google ye "bir haber" - "birhaber" yazınca kendi isminizde bile gelmiyorsunuz? benim gördüğüm ilk bu daha incelesek neler çıkar bilemem. çöp haber sitesi bile yapsan ayda 200 hit alır. inşallah başarırsın.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Konuya site adresinizi de ekleyin lütfen. İnsanlar ne hakkında öneri istediğini bilmeden öneri sunamazlar.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sitenizi inceledim. Müsaade ederseniz naçizane gözlemlerimi aktarmak isterim. Eğer bu yazacaklarımı kırıcı bulursanız peşinen özür dilerim. Dost acı söyler.
Hocam rastgele birkaç haberinize baktım. Bazılarında içerikler çok kısa. Hatta "Filankes şunları söyledi: 'bla bla bla" şeklinde sadece açıklamayı yazdığınız haberleriniz var. Bildiğim kadarıyla bu tip içerikler sitenize yarardan çok zarar verir.
Yazılarınızın uzunluğu hakikaten çok kısa. Gereksiz içeriklerinizi zenginleştirmenizi (çok fazla içerik olduğu için çok zor olacaktır) veya toparlanamayacak içeriklerinizi nofollow yapmanızı öneririm öncelikle.
Puan durumları için ayrıca sayfa açmışsınız. Burada hiç içerik yok ve sadece fotoğraf var. Bunlar için farklı bir formül bulmanızı tavsiye ederim. Sitenin sağ veya sol tarafına alt alta puan tablosunu ve fotoğraf şeklinde değil de html olarak yazmanızı tavsiye ederim. Veya tüm puan tablolarını yine html şeklinde bir sayfaya toplayabilirsiniz.
Sitenizde komple bilgi bulunuyor. Maçın sonucunu öğrenmek isteyen kişi bu bilgiyi öğrendikten sonra sitenizi terkedecektir. Bu da sayfaların seosunu olumsuz etkileyecektir. Maçlar hakkında "köşe yazısı" kisvesi altında yorumlar yazıp, bunları da maç hakkında bilginin bulunduğu sayfada linklerseniz site içi gezinmeye katkı sağlayacaktır.
Daha önce 5 sene Türkiyenin en çok takip edilen basketbol sitelerinden birinde tecrübe kazanmıştım. Bundan hareketle şunları söyleme hakkını da kendimde buluyorum: Basketbol takipçileri sonuçtan çok fikir görmek istiyorlar. Kaliteli yazıyı da çok iyi anlayan bir hedef kitledir. Bu yüzden yorum yazılarına ağırlık vermenizi tekrardan tavsiye ederim.
Bunların uygulanması halinde de trafiğinizin en az 3 katına çıkacağını düşünüyorum. Daha da artması sizin bu konulardaki yeteneğinizle alakalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
BT Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Değerli hocam önerilerin için teşekkürler.
Şöyle cvap vereyim.
1- Sitede ortalama kelşme sayısı haber başına 150-200 arası( çok değil ama azda değil) Analizler 1000 kelimeyi bulur.
2-Puan durumları sadece 2 aydır var. Daha önce de dyrum aynıydı.
3- Yorum analiz röportajlarımız çok var sitede. Özel röportaj bile var.
Bu arada siteyi yazayım : google da potamanya diye aratalım:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
BT Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam be siteler gördüm. Senin gerekçeler haklı olsa bile bu kadar düşük olamaz.
duzur85
Kafa Nereye Bizz Oraya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacı, Gezgin, Hayalperest
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam site güzel hoş ama peki kalıcı içerikler yayınlamayı düşündünmü hiç mesela basketbol püf noktaları ya da dünayaya gelmiş en iyi basketbolcular yada amerikada potaların boyu kaç vb başlıklarda en az 1000 kelimelik yazılar yayınla site dopdolu bu şekilde çekersin bence üzülürüm 3 yıllık emeğe pesetme sakın
www.gezelim.me