Merhaba Değerli Arkadaşlarım
Forumda şu sıra pek aktif olamıyorum. Sebebi, daha önce bu forumda bahsettiğim SosyalOrtam projesi üzerinde yoğun çalışmalar yapmamızdı.
Şimdilik ufak tefek tanıtımlar filan yapıyoruz. Malumunuz, maddiyat ciddi sıkıntı. Bu yüzden büyük insanlar gibi çok farklı yerlere reklam verip ilerleyemiyoruz. Şimdilik şahsi emekler harcıyoruz ve yaşça bizden genç ama dinamik arkadaşlarımızın desteği ile bir şeyler yapabildik çok şükür :)
Geçtiğimiz pazar günü üye kabulüne başladı sitemiz, ve şuan hala gelmekle birlikte 480 üye oldu. Sizce bu gelişme iyi mi?
Sitemiz malumunuz bir sosyal paylaşım sitesi. Ve insanların günümüzde bunun için en çok aracı olarak kullandığı android uygulamayı ve dahilinde android messenger uygulamasını hazırlıyoruz şuan. Bunun artısı olur mu?
Ayrıca; üye olan ilk 100 kişiye "Onaylı Hesap Rozeti" sözü verdik ve söz verdiğimiz gibi hepsine bu rozeti verdik. Şimdi, WmAracı'na özel bir kampanya ile, buradan üye olan ilk 50 kişiye de bu rozeti vereceğiz. Üye olanlar, üyeliklerinin linkini konu altına atarlarsa daha rozetlerini daha kolay verebiliriz.
Son olarak, sitemiz için 1000 - 1500 üyeye ulaştığı zaman sponsor bulduktan sonra geliştirici bir ekiple daha güzel şeyler ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Ayrıca şuan sitede kurulu olan sistemi eminim bir çoğunuz biliyorsunuzdur. Kimse buraya gelip, ya da sitede "bu falanca script, işte ben bunu biliyorum" şeklinde alaylayıcı tavır sergilemesin lütfen. Bizim maksadımız buradan yola çıkıp gelişimimizi üyelerimizle birlikte yaşamak.
Daha faza uzatmadan, sitemiz ile ilgili görüş öneri ve isteklerinizi buradan bildirirseniz çok memnun oluruz :)
Hepinize çok teşekkür ediyorum şimdiden..
www.sosyalortam.net
(Dipnot: Konu site tanıtımı değildir. Eğer moderatörler site tanıtımı kategorisi olarak görüyorlarsa taşınabilir. Saygılarımla)