lostyazilim
tr.link

AdL.pw Hakkında Anket ( Sistem Değişmeli mi ? )

5 Mesajlar 767 Okunma
lstbozum
tr.link

YazTurkiye YazTurkiye WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 19.08.2013
    • Yaş/Cinsiyet 39 / E
    • Meslek Bankacı
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad E** L**
    • Mesajlar 741
    • Beğeniler 323 / 148
    • Ticaret 8, (%100)
    Merhaba arkadaşlar herkese teşekkür ederek başlamak isterim , ilgi ve kullanım olarak 4000 bin click i devirmiş bulunuyoruz. Bazı arkadaşlarımızın şikayeti vardı bekleme süreleri , reklamların fazlalığı vs gibi .. Anket sonucuna göre sistemi değiştiriyor olacağım 3 önerim var..

1. Öneri Splash sayfasının reklamlardan arındırılması fakat bekleme süresinin 15 saniyeye çıkarılması. Örnek : http://adl.pw/qh6Lm (reklamsız ve 15 saniye düşünün )

2. Öneri Frame Sistemine geçiş beklemeden kısaltılan URL ye gitmek Örnek : http://adl.pw/npUA8

3. Öneri ise ikisinin de olmaması kısaltılan linke direk gitmesi fakat sistemin ücret bedeli ödenerek kullanılması. Örnek : http://adl.pw/qh6Lm

4. Öneri sistemin tamamen reklamsız ve diğer tüm özelliklerin kullanıma açılması , Türkiye ile birlikte yurt dışı hitlerinede ücret verilmesi fakat 10.000 hit e 5 TL olarak.

Yorumlarınızı rica ederim , güzel giden bir sistemi sizin önerilerinizle daha mükemmelleştirmeye çalışmak istiyorum. Anket sonucu önemli olup o şekilde aksiyon alınacaktır.

wmaraci
    reklam

ekbilisimm ekbilisimm ek-bilişim Kullanıcı
    • Üyelik 25.04.2014
    • Yaş/Cinsiyet 36 / E
    • Meslek mühendislik öğrencisi
    • Konum Konya
    • Ad Soyad F** E**
    • Mesajlar 557
    • Beğeniler 137 / 114
    • Ticaret 8, (%100)
    hocam gördüğüm kadarıyla sadece adcash reklamları vardı çıkarabiliyormusunuz ücreti
    YazTurkiye

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.08.2013
    • Yaş/Cinsiyet 39 / E
    • Meslek Bankacı
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad E** L**
    • Mesajlar 741
    • Beğeniler 323 / 148
    • Ticaret 8, (%100)

ekbilisimm adlı üyeden alıntı

hocam gördüğüm kadarıyla sadece adcash reklamları vardı çıkarabiliyormusunuz ücreti

Adcash çok adaletsiz olduğu için çıkarılması pek mümkün değil açıkcası , bir de o reklamlara güvenerek girmedim :) çünkü bir bakıyorsunuz adcash de cpm 0 oluyor kafasına göre sonra 0.01 oluyor bir bakmışsın 0.009 :)

ekbilisimm ekbilisimm ek-bilişim Kullanıcı
    • Üyelik 25.04.2014
    • Yaş/Cinsiyet 36 / E
    • Meslek mühendislik öğrencisi
    • Konum Konya
    • Ad Soyad F** E**
    • Mesajlar 557
    • Beğeniler 137 / 114
    • Ticaret 8, (%100)

YazTurkiye adlı üyeden alıntı

Adcash çok adaletsiz olduğu için çıkarılması pek mümkün değil açıkcası , bir de o reklamlara güvenerek girmedim :) çünkü bir bakıyorsunuz adcash de cpm 0 oluyor kafasına göre sonra 0.01 oluyor bir bakmışsın 0.009 :)

yani şuanda pek zannetmiyorum sana bişey kalacaığını adcash 1000 gösterime 5 lira vereceğini ?

wmaraci
    wmaraci

• Üyelik 19.08.2013
    • Yaş/Cinsiyet 39 / E
    • Meslek Bankacı
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad E** L**
    • Mesajlar 741
    • Beğeniler 323 / 148
    • Ticaret 8, (%100)

ekbilisimm adlı üyeden alıntı

yani şuanda pek zannetmiyorum sana bişey kalacaığını adcash 1000 gösterime 5 lira vereceğini ?

Reklam gelirim çok fazla fakat buradan değil maddi olarak sıkıntılı değilim hatta bir arkadaşımıza 10 tl lik 2000 bin tıklama ücretini bu sabah ödedik 2-3 günde güzel bir başarı elde etti kendisini tebrik ederim bir kez daha :)
    ekbilisimm

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al