-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci, Webmaster, Futbolcu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Sahibi olduğum
www.hololop.com adlı flash oyun sitemin daha fazla ziyaretçi sayısına ulaşıp, popüleritesinin artmasını istiyorum. Sonuçta öğrenciyim ve aylık 100 ile 200 tl arasında bir bütçe ayırabiliyorum.
Bu bütçe ile siteme ne tarz reklam yapabilirim, hangisi daha verimli olur? Yardım ederseniz sevinirim :)
Site:
www.hololop.com
www.puupon.com
www.hololop.com
likloknet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
öncelikle sitenden daha fazla kazanmak için adsense oda olmazsa ara.com.tr reklam ağına üye ol.Çünkü indirdik.com hem çok ucuza kapatıyo hemde tıklama az alıyo.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
likloknet adlı üyeden alıntı
öncelikle sitenden daha fazla kazanmak için adsense oda olmazsa ara.com.tr reklam ağına üye ol.Çünkü indirdik.com hem çok ucuza kapatıyo hemde tıklama az alıyo.
Hocam aslında adsenseye baya uğraş verdim ve sıkıldım, pek beceremedim biraz erteledim. Bulunan reklamlar öyle boş gözükmesin diye konuldu. Tavsiyelerinizi dikkate alırım teşekkürler :)
www.puupon.com
www.hololop.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
muhammeteminucuncu adlı üyeden alıntı
Hocam aslında adsenseye baya uğraş verdim ve sıkıldım, pek beceremedim biraz erteledim. Bulunan reklamlar öyle boş gözükmesin diye konuldu. Tavsiyelerinizi dikkate alırım teşekkürler :)
Arkadaş eş dost var ise onların Adsense hesabını kullan. Google vermiyrosa boşuna uğraşma inattır gogogle adsense konusunda inat :D....
Siteniz çok güzel hocam bu arada o siteye girip bir daha girmeyen çocuğa oyunsever demem ben.
Bu arada tema ve scpritiniz nedir hocam çok hoşuma gitti :).
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gizemli LORD adlı üyeden alıntı
Arkadaş eş dost var ise onların Adsense hesabını kullan. Google vermiyrosa boşuna uğraşma inattır gogogle adsense konusunda inat :D....
Siteniz çok güzel hocam bu arada o siteye girip bir daha girmeyen çocuğa oyunsever demem ben.
Bu arada tema ve scpritiniz nedir hocam çok hoşuma gitti :).
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, aylardır uğraştığım sitemin sevilmesi çok hoşuma gitti :)
Hocam tema veya script yok tamamen manuel bir şekilde yaptım, alışılmışın dışında olsun istedim.
Adsense konusunda da malesef yardımcı olabilecek arkadaş bulunmuyor.
Teşekkürler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.puupon.com
www.hololop.com