-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, ne yapacağıma karar verdim artık.
Buradaki temayı alıp hayvan satışları ile ilgili bir site oluşturacağım. Bunun için biraz yatırım yapacağım, sizinde görüşlerinizi almak istiyorum. Gerek tema, gerek benim düşüncem vs. Bu arada hayvanlar.gen.tr ye kurulacaktır.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Gülümsedim temayı hayvanlarla hayal edince :) İyi anlamda söylüyorum bunu. Çok mantıklı bir hareket lakin reklamı iyi yapmalısınız. Böyle bir havuz oluşturabilmek adına hayvan satıcı abilerimiz, ablalarımızla bizzat iletişime geçmelisin. Çünkü bu havuzla ilgilenen kesim biraz teknolojiden uzak olur. Sürç-i lisan eylediysem affola lakin bu durum şuanlık böyle, sizin gidip onların güvenini kazanmanız ve onlara bunu öğretmeniz gerekir. Ne kadar imkanınız var ise...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Sungmert adlı üyeden alıntı
Gülümsedim temayı hayvanlarla hayal edince :) İyi anlamda söylüyorum bunu. Çok mantıklı bir hareket lakin reklamı iyi yapmalısınız. Böyle bir havuz oluşturabilmek adına hayvan satıcı abilerimiz, ablalarımızla bizzat iletişime geçmelisin. Çünkü bu havuzla ilgilenen kesim biraz teknolojiden uzak olur. Sürç-i lisan eylediysem affola lakin bu durum şuanlık böyle, sizin gidip onların güvenini kazanmanız ve onlara bunu öğretmeniz gerekir. Ne kadar imkanınız var ise...
Estağfurullah, değerli yorumun için teşekkür ediyorum. Evet bu konuda çok haklısın lakin daha önce bir kuş piyasasında idim, çok sağlam muhabbet kuşu ve güvercin besleyen tanıdıklarım var. Açık olmam gerekirse çevrem bu konuda geniş sayılır, hayvan denildiği zaman akarsuları durduracak insanlar var o derece :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tevfik boşa tema alıp masraf etme
Kırmızı gagali hayvanlar su kaplumbağası kedi köpek satışı yasak satan var ama cezası direk orman bakanlığından geliyor
Kuş kümes hayvanı balık küçük büyükbaş satarsın ama satış olur mu muamma
Ben pet işiyle çok haşır neşirim bence video sitesi ac ınan daha az başın ağrır
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ermaneray adlı üyeden alıntı
Tevfik boşa tema alıp masraf etme
Kırmızı gagali hayvanlar su kaplumbağası kedi köpek satışı yasak satan var ama cezası direk orman bakanlığından geliyor
Kuş kümes hayvanı balık küçük büyükbaş satarsın ama satış olur mu muamma
Ben pet işiyle çok haşır neşirim bence video sitesi ac ınan daha az başın ağrır
Ne yapacağımı şaşırdım artık, peki hayvanları sahiplendirme adı altında satışa sunsak? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Bence de ansiklopedik bir site ve foto galeri şeklinde yapman iyi olur. Kullanıcılara da foto yükleme izni verirsen daha iyi olur