lostyazilim

Blogger Farklı Tema (Nasıl Olmuş)

16 Mesajlar 2.118 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

webloggi webloggi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web & Medya
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** H**
  • Mesajlar 2165
  • Beğeniler 925 / 926
  • Ticaret 12, (%100)
JimmyJoker hocam öncelikle warez temanın veya başka bir ürünün tavsiye edilir bir tarafı yok onu belirteyim. Ille de kullanacaksanız daha uygun fiyatlara gpl lisanslı ürün alabilirsiniz.

Adsense telif hakkı ihlali hakkında izlediği yolu politikasında açıkça belirtmiş. Telif ihlali var ise adsense hesabınız durdurulur veya hiç onay alamazsınız. Warez nedir? Telif haklarını ihlal eden "korsan" üründür. Doğal olarak politika ihlalidir. Warez temadan adsense alamayanlar ile ben karşılaştım. Dediğim gibi alanlarda var, almak imkansız değil. Google un sadece botlar ile değil gerçek kişiler ile kontrol sağladığını ve banların gerçek kişi kontrolünde atıldığını unutmamak gerek.
JimmyJoker

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

JimmyJoker JimmyJoker Web Developer Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek WordPress Uzmanı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 590
  • Beğeniler 80 / 196
  • Ticaret 17, (%100)
tolhur haklısınız hocam kesinlikle w*rez tavsiye etmek gibi bir niyette değilim, dediğiniz gibi illa kullanılacaksa gpl lisans ile alınmalı bu konuda hemfikirim ama ben şuana kadar denk gelmedim sadece bundan bahsettim ve en önemli kıstaslardan birisi olarak görmediğimi.. taktir edersiniz ki hepimiz kullandık bir yerlerde w*rez evet kesinlikle doğru değil ama hayat şartları bazenleri mecbur bırakabiliyor maalesef.. Ancak tabi ki elimizden geldiği kadar kullanmamak ve gerçekten emek sahibinin parasını ödemek en doğru karar olacaktır. :)

Bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim.
webloggi

kişi bu mesajı beğendi.

Cyprus Cyprus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 790
  • Beğeniler 257 / 144
  • Ticaret 1, (%100)
Warez tema kulanın gitsin adsense ban yedikden sonra kulananlar bir daha kulanmaz ders olur. Tartışma çıkmasın ben yazdım 2 kişi tepki verdi yorumu sildim.

Szr57 Szr57 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek üniversite öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 19 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Ben sadece bilindik türk bi site tema paylaşmıştı bende indirip düzenledim ve güzel oldu.Adsense bloggerda warez tema hatası alan duymadım. Script olsa izin vermezler. Benim daha önceden adsense hesabım var zaten. Sorun olucaksa kaldırırım önemli değil.

wmaraci
wmaraci

batukay batukay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 1227
  • Beğeniler 328 / 327
  • Ticaret 22, (%100)

tolhur adlı üyeden alıntı

JimmyJoker hocam öncelikle warez temanın veya başka bir ürünün tavsiye edilir bir tarafı yok onu belirteyim. Ille de kullanacaksanız daha uygun fiyatlara gpl lisanslı ürün alabilirsiniz.

Adsense telif hakkı ihlali hakkında izlediği yolu politikasında açıkça belirtmiş. Telif ihlali var ise adsense hesabınız durdurulur veya hiç onay alamazsınız. Warez nedir? Telif haklarını ihlal eden "korsan" üründür. Doğal olarak politika ihlalidir. Warez temadan adsense alamayanlar ile ben karşılaştım. Dediğim gibi alanlarda var, almak imkansız değil. Google un sadece botlar ile değil gerçek kişiler ile kontrol sağladığını ve banların gerçek kişi kontrolünde atıldığını unutmamak gerek.

Benim anlamadığım şey Adsense olan sitelerin büyük bir kısmı warez kullanıyor. Politika ihlali değil diye kimse demiyor. Warezden banlananda şuana kadar görmedim. Kullandığın temada warez diye yazmıyor. Bu arada zaten warez kullanmak yasal da değil. Hiç bir şekilde önermiyorum.

darkwho58 darkwho58 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek reklam
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 36 / 52
  • Ticaret 23, (%100)
Kullandıgığım temayı onere bilirim.Blogger tema www.blogdostu.com

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al