-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şöyle bir şey olsa dert dinleyenler diye bölüm olsun derdi olanlar girip ordan anlatsın birine yine herkes anonim olacak
Bir de dert anlatacaklar kısmı dert dinleyecek kişiler gelip dinlesin felan :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam böyle bir sistem kuracaksınız rastgele sohbet yapmayın, insanlar üye olsun ama güvenlik tam olsun yine. "hiçbir devlet bu siteden bilgi alamaz" diye bir slogan falan da atın reklamınız olabilir sağda solda kendiliğinden işte bu site hiçbir şekilde hiçbir yere bilgi vermeyeceğini söylüyor tarzında . İllegal işler için kullanırlar sisteminizi ancak iş yapar mı yapar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tanrı'ya sınırsız yaklaşabilirsin ama asla Tanrı olamazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
geçmişi yada kimin kim olduğu ( yaş cinsiyet eğtim vs. ) belli olmadığı bir sohbet kim yaparki?
internet ilk çıktığında yani 15 -20 sene önceki gibi olur . kimsin nerdensin adın ne yaşın kaç diye başlar ilk 10 dk. yani 15 sene önce öyleydi. Kimse böyle chate girmez böyle zaman harcamaz artık
Ben girmemde, kimsede girmez herhalde
belli bir amacı varsa yani illegal birşey olacaksa bir anlamı olabilir. mesela bir yere saldırı yapılacak orda belirtilebilir tartışılır
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Site olarak yaparsan Tutmaz gibi geliyor bana. Ama uygulama olarak yaparsan tutma şansı daha yüksek.
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Hmm... Şöyle olur mesela oda kurar herkes gizli konuşmalarını orada yapar falan. :D
mkahraman
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
anonim chat proje olabilir bence tutabilir. ama isim ofsayt. özgün, Türkçe karakter içermeyen bir isim bulmanızı tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
amatör illüstratör
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam kolay gelsin bir önerim olacak; arkadaşlar dert dinleme odası olsun vs demiş, katılıyorum. Mesela odayı kuran kişi 'dert dinleyici' olarak gözükür. diğerlerini odadan atma yetkisi olabilir.
olay saçma sapan yerlere gidiyor ama hadi hayırlısı :D ki zaten tutması için saçma olması kötü bir fikir değil , zira biz genelde en ottan saptan şeyleri seven insanlarız
medyabiz.net / insta: dr_shevek