Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar
Neden böyle birşey sorduğumu bende bilmiyorum fakat bir kararsızlık
Sorbilir.com adında bir soru siteniz olsaydı açık tutarmiydiniz 2. Yıl oluyor alan adı
Fakat Pek ilgilenemiyorum bir an satmak geldi aklıma fakat acaba hata mı olur diye düşünüyorum
Sizin zamanınız olmasaydı böyle bir alan adını satarmiydiniz veya boslarmiydiniz
Satacak olsaydınız ne kadara satardiniz ?
Teşekkürler
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Hit durumu iyiyse satmak doğru olmaz, fakat 2 yıl gibi sürede bir yerlere gelmediyse satılabilir. Domain olarak bana göre albenisi yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
güzel bir soru teması olup güzel yerlere gelebilir
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yaşlanan alan adlarını pek satma taftarı değilim. Hiç bir içerik olmasa dahi eğer bir alan adını ikinci yılına girdiyseniz ve hala elinizdeyse tutmanızı tavsiye ederim. Benzer bir kaç olay başıma geldi ve sırf her yıl 20-25 tl boşa gitmesin diye bıraktığım isimler başkaları tarafından alındı, derlendirildi. Daha yeni en son boşta durduğu için yenilemeyi bıraktığım bir alan adını godady aldı ve şuan 1000 küsür tl den satışta tutuyor 25 liraya kıyamadığım için daha böyle birkaç örneği daha var bu yüzden ikinci yılına giren isimleri bırakmayın.
Aslında her alan adı değerli hale getirilebilir. Bütçe ve emek ile her alan değerli hale getirilebilir. Tavsiyem durumunuz varsa elinizdeki alan adlarını bırakmayın. Ayrıca yatırım amaçlı düşünüyorsanız da bir siteye yatırım yapmadan kazanç sağlamak çok zor bir şey. Kendiniz uğraşamıyorsanız bile ücreti ile uğraşacak kişilerle anlaşarak web sitelerinizi aktif hale getirebilirsiniz.
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tavsiye için teşekkür ederim hocam haklısınız valla .