-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar burada site linki vermek doğrumu bilmiyorum ama sitemin değerlenrilmesi yani hoşunuza gittimi, renkler nasıl, içerik nasıl, eksiklikler vb. gibi konulaı ele almanızı istiyorum. site adresim
http://bulutekno.com bu. Sizinde beğenip bunu nasıl yaptın veyahut hangi eklentileri kullanıyorsun gibi sorularda sorabilirsiniz. Şimdiden değerlendirmek için zamanını harcayan arkadaşlara teşekkür ederim.
HTML-CSS ve BOOTSTRAP-JQUERY,
PSD döküm,
Tema editleme.
Temayı responsive hale getirme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Evet sadece indirme linkleri yok. Çok fazla ink olmasın diye bir sayfada yazmamıştım. İsmini arartınca direk olarak çıktığı için yazma gereği duymadım açıkcası. Yorumun için teşekkürler. Yazı boyutuna bir göz atacağım. Karmaşıklıktan kastın herhalde anasayfada küçük görsel kullanmadığım için yazıların iç içe geçmiş gibi duruyor olması.
2 kişi bu mesajı beğendi.
PSD döküm,
Tema editleme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Diploma var İş yok
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yeşil rengi kesinlikle değişmelisin :) Yazılarınız küçültülmeli, renk uyumu gözden geçirilmeli menünün pembesi ile mavi renkler falan uymamış açıkçası temayı komple değişmeni öneririm. Benim görüşüm bu yönde :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
El elden üstündür, El elle yükselir. >www.kpssagrubu.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Temayı değiştir mi off ya. Biraz sıkıntılı ama neyse bakalım. Daha sade ücretli bir tema arıyorum. Yeni açtım daha 2 ay oldu. Bazıı yazılarımda seo sıkıntısı var sayfalarda dahil. Renklerin uyumunda haklısın yakın zamanda bunu değiştireceğim. Yorumun için teşekkürler. :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
PSD döküm,
Tema editleme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hoşuma gitti açıkcası tema görünüş olarak daha kullanışlı gibi duruyor. Teşekkürler gerçekten. Bir yerlerde hata yapıyorum ama neresi onu arıyorum :D:D Şuanki kullandığım fluida temasıyla benzer. Türkçe desteği yok ve çok fazla dosya var umarım bu o kadar karmaşık değildir.
PSD döküm,
Tema editleme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hata yapmak mı siteyi kaç defa silip kurdum şu kısa zamanda almadığım hata kalmadı. Wmaraci yi takip ediyordum en son dedim artık şuraya bi üye olayım soru somraya başlıyayı. İyi de oldu. Sıkıntılar yaşarayarak öğreniyoruz. Tabi sen baya bi bilgilisin bu konuda(Sitene bi göz attım).
PSD döküm,
Tema editleme.