GGOfis
Golden Gate's Creative
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik, Web, Php Developer
-
-
Ad Soyad
Ç** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok yakın, çok bilgili ve akıl aldığım bir arkadaşım var. Ben yerimde duramıyorum tabi aklıma ne gelirse hemen geçiyorum. Çizim döküm giydirme hooop site açılmış sonra sosyal medya kendi çevrem derken haftalarca saldırıyorum.
Anaaa bi bakmışım hiç bişi yok ne gelen ne giden o sıra birlikte çalışıyorduk. Bana bir projeye başlamadan önce bütçesini oluştur ona harcayacağın parayı ayarla diye bir konuşma yaptı. Tamamen haklıydı. Bende yaptığım şeyi farklı yaparak ani girişleri bıraktım.
Evet, biz genelde aklımızda bitiriyoruz yapıyoruz ama sonrasını bile bile kabullenmek istemiyoruz. O an bize mantıklı geldiği için kolayca olabileceğini sanıyoruz. Şimdi her sektörde sınırsız rakip var. Yüksek bütçeler ve bazı fedakarlıklar gerekiyor.
Sana tavsiyem aklında bişi varsa ilk önce bütçesini oluştur. Sonra girişini yap. Ben 30 yaşındayım 15 yıldır bu işlerdeyim. Boşuna harcadığımız bir dünya zaman olmuş zamanında şimdi herşeyi bıraktım işime bakıyorum. Projelerim için önce nakit birikimi yapıyorum. Şükürler olsun o işin sıcaklığını şimdilerde hissetmeye başladım.