KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Niye uzatıyorsun ki anlamıyorum. Herşey ortada zaten. + web ne demek?
Ek Olarak: Beni yanlış anlama. Yaptığın işi kötülemiyorum. Sadece webde arıyorum lafına biraz gıcık oldum. Webde arama yapmak ne demek. Webin büyüklüğünden haberdar mısın? Arama motorunun nasıl çalıştığını biliyor musun? Googlea asd yazdığım zaman webi tarayıp asd yazan sayfaları bana getirdiğini mi sanıyorsun?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam anasayfada bing resimleri otomatik olarak değiştiriyor tasarımınız ise sadece sağ alttan seçtiğiniz fotoğrafı gösteriyor arama çubuğunu kısmı bing le aynı yerde resimler kısmı ise google ve bing e baktığımıza detaylı arama için bing de çubuğun altında boyut renk tür düzen kişiler kategoriler altında gizlenmiş seçenekler vardır googleda ise arama araçları adında tek kategori de detaylı arama seçenekleri sunulur sizin tasarımda ise bunlar açık pozisyonlar da sunulmuş farklı arama seçenekleri düz yazı olabilirdi sizde etiket e benzemiş ayrıca üst kısımda reklam çok göze çarpar ve sonuçlar kısmı tüm resimleri kare içinde göstermissiniz bunlar veri kullanımını arttırır sağ kısım güzel :)
MertErtem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
php coder
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam merakımı mazur görün ama bedavamı dağıtıcaksınız :D anlamadımda :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şuan deneme olarak verdiğiniz kısım çalışmıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tasarım sade ve güzel de bu tip işleri biraz farklı yapıyorlar
Adam scriptini hazırlıyor acemi kullanıcının pc ye yerleşiyor format yiyene kadar hitinden, etinden sütünden faydalanıyor :)
Projenin bu şekilde bir pc ye script ile yapışmadan çok tutacağını sanmıyorum, yandex bile reklamları dönmediği zaman fos olurken
Ama çok güzel ve sade başarılar dilerim ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim hocam şimdi bulduğu videoları indirme gibi birşey eklemeyi düşünüyorum artık nasıl giderse :)