-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ucuz Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Size En iyi Hizmeti Vermekten Gurur Duyarız En kısa zamanda Birlikte Çalışmak Dileğiyle Kolay gelsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%96)
Süreklilik sağlayabilirim diyorsan açın hocam. İllaki bir şekilde hit artacak gelir elde edeceksiniz. Ama tabi ki sabır şart. Telif konusuna gelince mail her zaman geliyor. Siz de kısa sürede film içeriğini kaldırıp karşı mail gönderirsiniz. Hiçbir sorun yaşanmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
film domaini lazım olan varsa
1. e-filmler.com ihs 6 yıllık
2. onlinefilmseyret.com isimtescil 3 yıllık
3. guncelfilmler.com isimtescil 3 yıllık
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Telefon tamirciliği , webmaste
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
Valla hocam bendede filmindirme .org var 500k aranma hacimli bende sizin gibi film sitesi açmayı düşünüyordum ama internetten araştırdım bi telif yiyince videoyu kaldırmakla olmuyormuş mahkemeler felan birsürü masraf korktum girmedim valla :D
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
2. yorumda arkadaşımızında dediği gibi film hobisi asla biticek birşey gibi gözükmüyor banada google aranma hacmide baya büyük bot cart curtla olacak işler değil bunlar. Kendi uploadını yapman sana avantaj sağlar diye düşünüyorum. Telif yememeye bak gerisi zamanla hallolucak olaylar ;)
Ek Olarak:
Sardox adlı üyeden alıntı
Valla hocam bendede filmindirme .org var 500k aranma hacimli bende sizin gibi film sitesi açmayı düşünüyordum ama internetten araştırdım bi telif yiyince videoyu kaldırmakla olmuyormuş mahkemeler felan birsürü masraf korktum girmedim valla :D
aşık oldum domaine :D
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım, filmleri kendin upload edersen telif olayı var. En iyisi başka bir siteden vs çekmek . Tabi ne kadar doğru bilemem, başarılar şimdiden :)
OXSoft
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
P. Danışmanı ve Develop.
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Film sitesi açmak çok güzel ve mantıklı bir proje yalnız, tek başınıza girilecek bir proje değil. Diğer film sitelerinden farkınız üyelik sistemi, tasarım, hız vb. konularda olmalı ve bir ekibe sahip olmalısınız aynı zamanda yüksek internet ağına sahip bir sunucu satın alarak upload işlemlerini reklamlarınızı ekleyerek siz yapmalısınız ki gerçekten profesyonel ve en iyi hizmeti sunabilmek amaçlı. Başarılar dilerim :)