-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba ben film sitesi açmak istiyorum aklıma takılan bir iki soru var
1.Riskleri nelerdir telif hakları vs. bunları nasıl halledebilirim
2. wordpress temasımı yoksa scriptmi kullanmalıyım
detaylıca anlatabilecek bir arkadaş varmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Telif hakkı olayını footera yazacağınız şu açıklama ile çözebilirsiniz.
Yerli filmleri sitenize yüklemediğiniz sürece sorun yaşamazsınız.
Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Sitemizdeki içerikler video paylaşım siteleri aracılığıyla paylaşılmakta olup telif hakkınızı ihlal eden bir içerik olduğunu düşünüyorsanız gerekli belgeler ile birlikte site@gmail.com adresine bildirimde bulunmanız halinde söz konusu içerik 7 (yedi) iş günü içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Wordpress gelişmiş ve özelleştirilebilir bir altyapı olduğu için kullanımı daha rahat olur sizin için.Scriptler de wordpresse göre çok daha hızlı çalışıyor elinizde gelişmiş bir script var ise onu kullanmanızı öneririm eğer yok ise wordpress kullanın maliyeti de daha az olur.
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Yaklaşık 6 sene önce film sitem vardı, wordpress altyapısı kullanıyordum, eklemesi kolaydı, seo açısından da eklentileriyle öndeydi. Önerim açacaksanız wordpress kullanın. Telif haklarına gelirse
Karbon adlı arkadaşımızın dediği gibi yer sağlayıcı hizmeti veriyoruz vs vs.. gibi ibareyi ekleyin ancak telif haklarını ihlal ettiğiniz gerçeğini değiştirmez. Bir ara hiç unutmam dijitürkten uzun bir mail gelmişti, korkudan 150 -200 adet filmini bir günde kaldırmıştım. Yabancı firmaların ulaşması belki zor olabilir ama Türk firmalarının telif haklarını koruduğu film ve dizilerden uzak durun derim
Kişisel Blog: www.onurr.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**