-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Akademisyen
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim de aklımda bu tarz bir proje var bu tarz derken bir şeyi aratmak üzerine ancak aratılacak şeyin sayısı o kadar fazla ki nasıl gireceğim bu kadar veriyi diye düşünüyorum. Siz nasıl 500k firma ve bilgilerini girdiniz acaba ? cevaplarsanız sevirim. Bu arada başarılarınızın devamını dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yüksek Lisans Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şu an dünyanın en değerli şeyi veri. Veriye paha biçilemez. Şirket verileri de telefon verileri de bunlar önemli şeyler. Veri satın alarak iş yapabilirsiniz.
diziforum.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
firma izni olmadan bilgilerini izinsiz data satın alıp veya başka siteden çalıp onaysız yayınlamak kanunen suçtur ;) insanları yalan yanlış yönlendirmeyin.
kaldı ki sizin bu sitenizde 500 k firma data bilgisini bırak 50 tane bile firma bilgisi bile yok.
birde gelip günlük 10k tekil hit var diye milleti kandırmaya çalışmayın...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
siten güzel fikrine uygun ama bir önceki mesaj gibi o kadar firma bulamadım bende bir yanlışlık olmasın. Kafa takılan bir diğer soru 10k hit alan site burada değil ticaret ilanlarında tanıtım yazısı falan satıyorolurdu. Bu konuda bizi aydınlatırsan seviniriz kullanıcılar olarak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Eskiocak Harita Eklendi fakat Firma ismi yerini yanlış yazdım siz düzenler misiniz Hüseyin Eskiocak Harita ve Kadastro Mühendisliği oraya bilgi ekliyoruz sandımda teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi