tr.link

Forum sitem hakkındaki düşünceleriniz?

10 Mesajlar 1.050 Okunma
acebozum
tr.link

kramper kramper <?php echo "hi world!" ?> Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım &amp; SEO
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1196
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)
Merhaba değerli wm meslektaşlarım,
Forum sitem hakkındaki yorumlarınızı öğrenmek istiyorum, her türlü önerinizi lütfen dile getiriniz, banner vs. nasıl sizce?

googleasistan
reklam

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)
Hocam forumu ne zaman açtınız hit kaynağınız nedir hangi çalışmaları yaptırdınız ? bende forum sitesi açtım ilgi yok hit sıkıntısı çekiyorum hiçbir çalışma yaptırmadım reklam falan almadım nasıl bir yol izlemeliyim sizinki gayet güzel git gide gelişecek durumda görünüyor

• Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1196
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)

07ibrahim07 adlı üyeden alıntı

Hocam forumu ne zaman açtınız hit kaynağınız nedir hangi çalışmaları yaptırdınız ? bende forum sitesi açtım ilgi yok hit sıkıntısı çekiyorum hiçbir çalışma yaptırmadım reklam falan almadım nasıl bir yol izlemeliyim sizinki gayet güzel git gide gelişecek durumda görünüyor

Site 3 ayını doldurdu. Günlük hit 900 ila 1000 değişiyor tekil. Hafta sonları patlama oluyor zaten. Forum istatistiklerinide en aşşağıdaki istatistiklerden görebilirsin. Konuların hepsi kopyala yapıştır fakat seosunu kendim yaptım site içi kopyaladığım yerlerden ödünde çıkıyorum arama motorlarında. Pm den yollayın forum adresinizi bakayım.

mvk mvk www.mistik.org Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım&amp;Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 587
  • Beğeniler 15 / 101
  • Ticaret 43, (%100)
Hocam bir kaç dakika inceledim. Olumsuz bir şey göremedim. Olumlu olarak reklam sayısı abartılmamış, yazı tiplerinin uyumu, renk düzenlemesi falan iyi görünüyor. Zamanla daha yerlere geleceğine eminim.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1196
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)

mvk adlı üyeden alıntı

Hocam bir kaç dakika inceledim. Olumsuz bir şey göremedim. Olumlu olarak reklam sayısı abartılmamış, yazı tiplerinin uyumu, renk düzenlemesi falan iyi görünüyor. Zamanla daha yerlere geleceğine eminim.

Teşekkür ederim hocam ayırdığınız vakit için.

• Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 587
  • Beğeniler 15 / 101
  • Ticaret 43, (%100)

Fazla bir şey yapmanıza gerek yok, benim de geçmiş senelerde iyi hitli forum sitem vardı. Tutturmak için önemli olan alanı az tutun. Yani oyunlar değilde Call of Duty, GTA, Tomb Raider gibi konuları ele alın. Diğer oyunlardan adam kaçıracağım diye düşünmeyin. Biraz önce örnek verdiğim oyunların dediğim tarzda forumları var ve hepside çoğu forum sitesinden başarılılar.

• Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)

mvk adlı üyeden alıntı

Fazla bir şey yapmanıza gerek yok, benim de geçmiş senelerde iyi hitli forum sitem vardı. Tutturmak için önemli olan alanı az tutun. Yani oyunlar değilde Call of Duty, GTA, Tomb Raider gibi konuları ele alın. Diğer oyunlardan adam kaçıracağım diye düşünmeyin. Biraz önce örnek verdiğim oyunların dediğim tarzda forumları var ve hepside çoğu forum sitesinden başarılılar.

Sağolun tavsiyeler için ben cep telefonu değilde sadece replika cep telefonu üzerine kurdum forumu tek bir kategori üzerine fakat replika telefonlar android olduğu için zaman zaman android oyun ve uygulamalarda paylaşmaktayım

• Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 587
  • Beğeniler 15 / 101
  • Ticaret 43, (%100)

Sağolun tavsiyeler için ben cep telefonu değilde sadece replika cep telefonu üzerine kurdum forumu tek bir kategori üzerine fakat replika telefonlar android olduğu için zaman zaman android oyun ve uygulamalarda paylaşmaktayım

Bahsettiğiniz imzanızdaki site ise bence gayet iyi, zaten açalı 1 ay olmuş. Şu anlık anahtar kelimelerinize backlink yaptırın ve olabildiğince özgün paylaşın. Zamanla iyi yerlere gelir.

• Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)

mvk adlı üyeden alıntı

Bahsettiğiniz imzanızdaki site ise bence gayet iyi, zaten açalı 1 ay olmuş. Şu anlık anahtar kelimelerinize backlink yaptırın ve olabildiğince özgün paylaşın. Zamanla iyi yerlere gelir.

Evet imzamdaki site anahtar kelimelerimle ilgili konular açmamıştım uygun başlıklı konular ekleyeceğim artık sürekli bana ait içerikler giriyorum aslında benim kategoride belli başlı 3,5 kelime var onlarda ilk sayfada çıksam çok büyük etkisi olucak :)

• Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1196
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)

Evet imzamdaki site anahtar kelimelerimle ilgili konular açmamıştım uygun başlıklı konular ekleyeceğim artık sürekli bana ait içerikler giriyorum aslında benim kategoride belli başlı 3,5 kelime var onlarda ilk sayfada çıksam çok büyük etkisi olucak :)

Hocam benim konularımın epsi copy-paste ama bakın hepsi %100 ü CP konular. Ben artık inanmıyorum özgün yazının önemine site içi seo önemli olan

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al