AMACIMIZ

Firmamız olarak amacımız Türkiye’ de ve Dünyada önemli bir kitle edinmiş olan dijital oyun sektöründe en kaliteli ürünleri, tüketiciye en uygun fiyatlarla ve en hızlı şekilde sunmaktır. Bunu gerçekleştirmek için amacıyla 2020 yılında ilk adımımızı attık. 1 yıllık bir sürenin sonunda gamekolik.net sitemizi açmış bulunmaktayız.
İstanbul Pendik’ te bulunan firmamız her zaman müşterilerinin memnuniyetini öncelikleri arasında ilk sıraya koymuştur. Bu yaklaşımımızı sitemizden yapılan alışverişlerde de aynı titizlikle sürdürmekteyiz. Müşterilerimizin verdikleri siparişleri en kısa sürede kendilerine ulaştırmak için 7/24 çalışmaktayız.
Hedefimiz : Türkiye’ de ve Dünyada dijital oyun sektörünün önde gelen isimleri arasına girmek ve sizler için güvenilir bir platform oluşturmaktır.
Dijital oyun ürünlerinde çözüm ortağınız gamekolik.net olsun !

GAMEKOLİK GÜVENİLİR Mİ?

GameKolik.net sitesinden yaptığınız bütün alışverişler 3D Secure ile korunmaktadır. Kart/papara/havale,eft ödeme yöntemlerimiz mevcuttur. Epin olarak aldığınız ürünler kod olarak anında teslim edilir. Hesap olarak satılan ürünlerimizin hepsi whatsapp üzerinden çalışma saatlerimiz içerisinde 15 dakika içinde gönderilmektedir.

HESAPLAR GÜVENİLİR Mİ?

Müşterilerimize sağlanan tüm hesaplar firmamız tarafından oluşturulmuş yasal ve güvenilir hesaplardır. Yurt dışı kaynaklı(rus siteleri) gibi sitelerden alınma, çalıntı hesaplar değildir. Hesapların hepsi firmamız tarafından garantili hesaplardır. Herhangi bir hesabın gitmesi veya şifre değişimi söz konusu değildir. Bu gibi durumlar yaşandığı zaman hesap değişimi yapılıyor veya paranız geri iade ediliyor.

Aklınıza takılan sorular için whatsapp hattımız üzerinden mesai saatleri içinde dilediğiniz zaman ulaşıp istediğiniz soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp Numaramız : 08503075485
Web Sitemiz : gamekolik.net


#gamekolik #gamekolik.net #gamekolik güvenilir mi #gamekolik.net güvenilir mi