Merhabalar,
Yaklaşık 1 aydır üzerinde çalıştığım TV ve haber platformumu tamamladım. Siz değerli WM Aracı ailesinin görüşlerini almak isterim.
Sitemin öne çıkan özellikleri:
-
Global olarak dünyanın her ülkesinden haber özetlerini okuyabilir ve TV kanallarını izleyebilirsiniz.
-
Dünya haritası üzerinden güncel depremleri anlık olarak görüntüleyebilirsiniz.
-
Multi TV özelliği sayesinde farklı platformlardan yayınlar(sitedeki tv kanalları ,youtube,kick,twitch yayınları) ekleyerek birden fazla kanalı tek ekranda aynı anda izleyebilirsiniz.
-
Birlikte İzle özelliği ile arkadaşlarınızla aynı yayını izlerken sesli ve yazılı sohbet edebilirsiniz.
Sizce nasıl olmuş? Görüş ve geri bildirimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
(Güncelleme) Platformum kitlesini genişletmek ve daha fazla kullanıcıya ulaşmak amacıyla, yeni bir özellik ekledim: X (Twitter) platformunda otomatik deprem takip botu. Artık 5.0 ve üzeri şiddetindeki depremlerde otomatik olarak tweet atılarak insanlar hızlıca bilgilendirecek
[Güncelleme] Multiple.live: Artık Kendi Sitenize Haber ve Deprem Widget’ı Ekleyebilirsiniz!
Selamlar arkadaşlar, platformu geliştirmeye hız kesmeden devam ediyorum. Yeni eklediğim Widget Sistemi ile artık Multiple.live özelliklerini kendi projelerinize taşıyabilirsiniz:
-
Dünya Haberleri Widget'ı: Tüm ülkelerden güncel haberleri, ister pop-up, ister tam ekran veya sabit boyutta özelleştirerek sitenize entegre edebilirsiniz.
-
Deprem Takip Widget'ı: Dünya genelindeki depremleri anlık olarak listeleyen ve sitenizin tasarımına uyum sağlayan yeni modül aktif edildi.
-
Tam Özelleştirme: Boyut ve görünüm ayarlarını tamamen kendi sitenize göre yönetebilirsiniz.
Platformu daha işlevsel hale getirmek için geri bildirimleriniz benim için çok değerli.
[GÜNCELLEME] Mutliple.live Artık Tamamen Sizin Kontrolünüzde!
Sistemimize eklediğimiz yeni Kullanıcı Paneli ile artık kendi ekranınızı özgürce tasarlayabilirsiniz. Yeni grid (ızgara) yapısı sayesinde; haberler, TV kanalları, borsa, kripto takibi ve büyük balina işlemleri (buy/sell) gibi şu an aktif olan 6 farklı widget arasından istediklerinizi seçip kendinize özel bir arayüz oluşturabiliyorsunuz.
Geliştirmelerimiz hız kesmeden devam ediyor! Yakında eklenecek Premium özelliklerle deneyimi bir üst seviyeye taşıyacağız.
🎁 WM Aracı Kullanıcılarına Özel Hediye! Sitemize WM Aracı üzerinden kayıt olan ilk 10 kişiye 1 aylık Premium Key hediye ediyoruz! Yapmanız gereken tek şey kayıt olup, destek (support) kısmından "WMAracı'ndan geldim" yazmak.
Takipte kalın, yenilikler devam edecek! ve tabiki günlük kullanıcı sayım da artmaya devam ediyor bakalım neler olacak ama hücran olmayacak gibi gözüküyor.
ekran görüntüleri: