-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Merhaba arkadaşlar.
Radikal bir karar alarak 6 aylık bir yolculuğa çıkmaya karar verdim. Daha sonra da askere gideceğim. Çadır setim, çantam, gerekli malzemeler vs her şeyi ayarladım. Bayağı zorlu bir yolculuk olacağını düşünsem de eğleneceğimi biliyorum, daha önce 2 haftalığına bu şekilde otostopla yollara vurmuştum kendimi.
Bu gezi boyunca video çekip youtube üzerinden para kazanmamın mümkünatı var mı? Yani bir çok şehire gideceğim, bir çok turistik yeri dolaşacağım sonuçta.
Konu burada kalsın, zamanla ekleyip çıkarmalar yapmayı düşünüyorum. Yanlış yerdeyse mod arkadaşlar düzenlerse sevinirim. İyi çalışmalar.
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Mükemmel özgün bir projedir bu. Kendine sponsor bulup kitle yaratabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Aslinda boyle dusunen cok arkadas var fakat hem toplum duzeni hem maddi yetersizlik sebebiyle yapamiyorlar.
Benim donmem gereken bir ailem de yok. Zamanim var fakat sponsor konusu sikintili. Nereden ne bulabilirim acaba bununla ilgili fikriniz var mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Hemen inceliyorum teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Yeşil pasaportum var, kabul eden her ülkeye gidebilirim.
Aklımda bir yer, bir şehir, bir ülke yok. Sadece yola çıkacağım, nereye gidebilirsem.
Ek olarak youtube dışında site de kuracağım tabi ki. Videoları blog yazısıyla da destekleyeceğim.
VolkanC
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Geziler yurtdışı olursa daha ilgi çeker. Rotasız seyyah sayfasını ve sitesini incelemeni tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Evet çok iyi duruyor. Kafamdaki bunun gibi bir şey işte. Sadece uzak yolculuklar olacak. Sponsor bulmak nasıl olur hiç bilmiyorum. Yani başladıktan sonra aslında bulmam kolay ama 2 3 ay en azından maddi durumu karşılamam lazım sanırım.