tr.link

Görüşlerinizden bi dal da ben alayım

3 Mesajlar 764 Okunma
acebozum
tr.link

serkie serkie WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Akademisyen/Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 6 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar,

3 yıl önce başladığım blog serüvenimde wordpress.com uzantılı adresten .com domainine geçiş yaptım. Sanırım geçişte eski sitemden yönlendirme yapmadığımdan sıfırdan başlamış oldum. Hala şansım var mı onu da bilmiyorum. Keza yedeği aldıktan sonra blogu sildim ancak wordpress hesabım duruyor. :) Şansım varsa fikrinizi paylaşırsanız sevinirim. wordpress.com adresim google'da epey yükselmişti. Şimdi 1 aylık yeni bir site gibiyim.

Site ile tek başına ilgileniyorum. Güz dönemiyle beraber ders vermeye devam edeceğim için ayda anca 3-5 yazı girebiliyorum. O nedenle şimdilik hitim günde 10'lu sayılarda. Onu da 430 kişilik facebook sayfasından ve twitter sayfasından kazanıyorum.

Arayüz, kullanım, uygulamalar vs. gördüğünüz eksiklikleri, yapmam gerekenleri belirtirseniz sevinirim. Az çok kalıcı olmak için kendimce Seo çalışması yaptım. WMaracında puanım 77. Ne kadar çok eleştiri, o kadar çok gelişme benim için.

Teşekkürler. :)

Site adresi: Öğretmenimin Günlüğü

googleasistan
reklam

emreozdas emreozdas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 7 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam keşke eski sistemi silmek yerine linklere yönlendirme ile yeni sayfana geçiş yapsaydın.
reklamlardan ne kadar gelir sağlıyorsunuz?

www.var.com.tr/turkiyenin-dijital-veri-sistemi
Türkiye'nin Dijital Veri Sistemi
www.var.com.tr

serkie serkie WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Akademisyen/Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 6 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Evet, keşke öyle yapsaydım emreozdas . O durumda iyi ziyaretçi alıyordum çünkü. Tecrübesizliğime geldi.

Sadece sosyal ağlarda takip edenlerin haberi oldu domain değişikliğinden. Yavaş yavaş ziyaretçi artışı var ancak eskisi kadar değil tabi. Aylık kazancım 20₺ civarı reklamlardan. Yönlendirme yapıp ziyaretçilerimi kaybetmeseydim daha da iyi olabilirdi.

Gerçi bir nevi hobi gibi bakıyorum olaya. Gelir kaynağı olarak bakmıyorum. Kendi masrafını çıkarsın yeter.
emreozdas

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al