oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bende içeriklerinin ç(alıntı) olduğundan söz ediyorum zaten.siteye girilmiş bir haberin ilk satırını kopyalayıp google'a yapıştırıyorum misal sabah.com.tr'de birebir aynısı ile karşılaşıyorum tek farkla..o da bir iki kelimesi değiştirilmiş..
oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Yapıcı eleştiriler kabul etmiyorsan buraya konu açmanın manası ne o zaman? Konu içindeki yorumunu atayım o zaman da biraz daha cevaplarına çeki düzen verirsin belki.
''Temalar, içerik ve genel görünüm hakkında görüşlerinizi merak ediyoruz.''
NOT : Bu arada haber içerikli alakalı bir web site işide yapmıştım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Açtığınız konuya yapılan yorumları ben tek tek okumak zorunda değilim.Bu sizin göreviniz. Benim okumam gereken kısım açtığınız konunun kendisidir. Aynı görüşte ikinci bir düşünce yansıtıldıysa demek ki sizde bir hata vardır. Kimse sizin kötülüğünüz için burada yorumda bulunmaz.Öyle zihniyetteki insanlarda zaten burada barınmaz. Size yapılan yorumlar çerçevesinde sitenize düzen vereceğinize burada laf yetiştirme çabasındasınız. Ne gereği vardı o zaman bu konuyu açmanın. Her şeyin en iyisini biliyorsanız fikir almanıza da gerek yoktur düşünceme göre.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mceber
Gazianteptutku.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hayır sadece görsel ve video dersen yanılırsınız tüm haklara sahipler
Gazianteptutku.com
oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Yok kardeşim açıkça söylüyorum.Sen eleştirilere tahamülü olmayan herşeyi ben bilirim edasında olduğun sürece hiçbir projen gelişmez ve olduğu yerde sayar.Yok Türkiye bu projeyi konuşacakmış falan..Senin konuşmandan Türkiye'ye vakit gelmez bundan emin olabilirsin. Hata bizde ki kalkıp birşeyler daha iyi olsun diye yorum yapıyoruz. Ukalalık diz boyu. Unutma kimin ne olduğu kimin de ne olacağı belli olmaz..Kulağına küpe olsun.