Herkese Merhaba
Çok uzun süredir üzerinde uğraşıp kurmuş olduğum 2. el araba ilanları sitesi arabasitesi.com için herşey tamamlandı sayılır. Google Playstore'da uygulama da yapıldı, sadece İos uygulaması kaldı, üzerinde çalışıyoruz.
Sıra geldi siteye ilan toplamaya... Yani bana göre işin en zor kısmına. Reklam verme işine kesinlikle gireceğim fakat reklam yönlendirmesi ile gelip içinde çok az ilan olduğunu gören kişiler muhtemelen bir daha uğramayacaktır. Bu sebeple önce 1000 kadar ilan almam gerekiyor ki, araç satın almak için gelenler inceleyebilsinler.
Organik ilanlar almak istiyorum. Başka kaynaklardaki ilan verenlere de ulaşabiliyorum ama ilan verecek kişiler de neden benim siteme ilan versin ki değil mi?
Bu sebeple Hepsiburada ve Trendyol'da Piyango idaresinin yapmış olduğu "Şanslı Çekiliş" den araba çekilişi kuponu dağıtmayı düşünüyorum. Her yeni kullanıcı ilan verdiğinde, kendisine bir çekiliş kuponu hediye etmek istiyorum. Ne var ki, kuponlar alınıp devredilemiyor. Bu konuda bana geçerli güzel bir fikir veren kişiye de kupon hediye edebilirim :)
Burada çok iyi fikirler çıktığına şahit oldum. Bu konuya da bi el atın lütfen