Site Başlığı : Hemenbul Freelance Hizmet Ağı
Site Adresi : Hemenbul.com


Hemenbul.com Ücretisiz Üyelik sistemi ve Dünyanın En Düşük Komisyon Oranı (%15) ile sizleri bekliyor.



 

https://cdn.r10.net/editor/74906/1895245391.png






Hemenbul, Türkiye piyasasına güvenli, etkin ve yenilikçi bir bakış açısı getirme hedefi ile oluşturulmuş modern bir Freelance hizmet ağıdır. Türkiye'nin her ilinde, ihtiyaçları karşılamak kaliteli ve uygun hizmetleri güvenli bir platformda işveren ve Freelancer'ı birbiriyle buluşturmayı hedefliyoruz. Hizmet Ağımız aracılığıyla işverenler, yazılım geliştirme, makale yazma, veri girişi, Grafik tasarım, mühendislik, bilim, satış ve pazarlama, muhasebe ve hukuk hizmetleri gibi bir çok uzmanlık gerektiren alanlarda hangi il ve ilçede olursa olsun beğendiği Freelancer ile çalışma fırsatı bulacaktır.


Hemenbul, daha iyi bir çalışma yöntemine öncülük etmektedir. İşletmelerin daha fazla esneklik bulmasına yardımcı olup ve onlarca yetenekli uzmanı ise daha fazla fırsatla buluşturmayı hedeflemektedir. İnsanların daha iyi hayatlara sahip olmaları için ekonomik fırsatlar yaratma misyonumuz bizi Türkiye'de gerçek anlamda ileri bir seviyeye götüreceğinden hiç şüphemiz yok. Türkiye'nin dört bir yanından her büyüklükteki işletmenin ve Freelancer'ın kaliteli ve özgün işler başarmak için burada buluşmaktan mutluluk duyduğunu biliyoruz.
Herkesin aynı yönde büyümesi için müşterilerimizin hedeflerini Hemenbul'daki Freelancer yetenek hedefleriyle bağdaştırmaya çalışıyoruz. Becerilerinizi geliştirmek, işinizi geliştirmek ve başarı için ihtiyacınız olan kontrol ve özgürlüğü elde etmek için en güvenli adres olma yolunda hep birlikte ilerleyeceğiz.


Hemenbul.com olarak müşteri yada freelancerlara ait gelecek vizyonunu paylaşıyoruz. Bunun için yaptığımız her şey, güvenilir insanlardan oluşan hizmet ağınızı oluşturarak bu vizyonu gerçeğe dönüştürecek bağlantıları kurmanıza yardımcı olmak istiyoruz.