HitLeap4u Nasıl Çalışır?

HitLeap, 2022 yılında kurulmuş bir trafik değiş tokuşudur. HitLeap4u, benzersiz platformu olan HitLeap 'i (aşağıda ele alınmıştır) kullanarak, web sitesi sahiplerinin sitelerine kısa sürede büyük miktarda trafik çekmelerini son derece kolaylaştırır. Site sahiplerine aldıkları trafik üzerinde aşırı hassasiyet sunar ve bu trafiği çok uygun fiyatlarla satar.

Hitleap4u

HitLeap kullanan site sahipleri, bu gönderi boyunca tartışacağımız para birimi olan "isabet"leri alır ve harcar. Bir web sitesi isabeti, web sitenize ulaşan bir kişiyse, bir HitLeap isabeti de, HitLeap Görüntüleyiciden web sitenize ulaşan bir kişidir. Kullanmanıza bağlı olarak , bu isabetler sizin için biraz farklı bir değere sahip olacaktır.

Kayıt Olan Herkese 50 Kredi Hediye

Hit kazanmanın iki yolu vardır: HitLeap Viewer'da diğer web sitelerini görüntüleyerek veya onları nakit olarak satın alarak . HitLeap Viewer'da diğer siteleri görüntülemek, isabet kazanmanın çok daha yavaş bir yoludur, ancak ücretsizdir.

HitLeap4u Nasıl Kullanılır

HitLeap kullanarak bir web sitesine trafik göndermenin altı adımı vardır. Aşağıdaki taslak, süreci karmaşık hale getirebilir, ancak birkaç kez geçtiğinizde, yalnızca bir veya iki dakikanızı alacaktır.

Kullanabileceğiniz seçeneklerin sayısının seçtiğiniz HitLeap planına bağlı olacağını belirtmekte fayda var. Bu seçeneklerden hangilerinin sadece premium planlarda site sahiplerinin kullanımına açık olduğunu aşağıda belirttim.

Adım 1: Web Sitenizi Ekleyin

Bu, kurulum sürecinin en kolay kısmıdır: sadece trafik göndermek istediğiniz URL'yi yapıştırın ve hazırsınız. İşleri daha ayrıntılı bir şekilde izlemek istiyorsanız, istediğiniz URL parametrelerini buraya da ekleyebilirsiniz.

Aynı anda birden fazla web sitesi ekleyebilirsiniz; bu, aynı özelliklere sahip trafiği birden çok farklı web sayfasına göndermek istiyorsanız büyük bir zaman tasarrufu sağlayabilir.

Adım 2: Uygulamayı İndirip Giriş Yapın

HitLeap4U Viewer uygulaması, Trafik alışverişi üzerinden dakika kazanmak için tasarlanmıştır ve bunu donma, kesinti veya ekstra dikkat gerektirmeden yapabilmektedir. Uygulamayı Trafik alışverişi sayfasından İndir seçeneğine tıklayarak indirebilirsiniz. Kurulumu bitirdikten sonra, masaüstünde HitLeap4U Viewer'ı başlatabileceğiniz bir kısayol görünmelidir.