lostyazilim
tr.link

İç Çamasır ve Tesettür E-Ticaret Sitesi Fikirlerinizi Rica Ediyorum

6 Mesajlar 926 Okunma
lstbozum
tr.link

MertEren MertEren WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcılığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 27 / 50
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Araştırmalarım sonucu e-ticaret anlamında yüksek kar marjları olan 2 sektörde e-ticaret sistesi açmayı düşünüyorum. Ürünler iç çamasır ve tesettür olmak üzere 2 ayrı siteden oluşacak.

Sitelerden ürün temini,kargo,faturalaştırma işlemleri için dropshopping hizmeti veren toptancıları araştırdım. Bu toptancılardan yaranlanmak istiyorum.

Dropshipping (Stoksuz Satış) Nedir? Nasıl Yapılır?

E-ticaret artık pek çok firma ve kişi tarafından tercih edilen, hatta ana iş olarak görülen bir ticaret ağı haline geldi. Öyle ki pek çok satış yöntemi de bu süreçte ortaya çıktı. Bu yöntemlerden en çok tutulanı hiç kuşkusuz Dropshipping, yani halk arasındaki deyimiyle Stoksuz Satış.

Çalışma şekli:

1-Satmak istediğiniz ürünleri kendi e-ticaret sitenize ya da farklı bir platforma XML ya da manuel olarak girersiniz.
2-Müşterileriniz bu platforma gelip ürünlerinizden beğendiklerini sepetine atar ve size ödemesini yapar.
3-Aldığınız bu ödeme ile siz de tedarikçi firmaya siparişi geçer ve gerekli ödemeyi yaparsınız.
4-Tedarikçi firma ile olan anlaşmanıza bağlı olarak, ilgili firma ürünü size ya da müşterinize postalar

E-ticaret sitesinin seosunu güzel bir şekilde yapıp sosyal medya ile gelir elde etmek gibi bir düşüncem var.

İçgiyim sitesi için dhantel.com/.net alan adlarını aldım. Tesettür için düşünme aşamasındayım.

Siz sektörde tecrübeli üyelerden paylaşmanızı istediğim bilgiler şunlardır;

1-Bu iş hakkında ne düşünüyorsunuz ? Nasıl geliştirilebilir ? Ne gibi kar/zarar gibi bir durumla karşılaşabilirm.
2-Bu konuda önerebileceğiniz e-ticaret işi yapan arkadaşlardan bilgi almak ve sistemi hali hazırda teslim edebilecek arkadaşlardan fiyat bilgisi almak.
3-İç giyim için almış bulunduğum dhantel.com/.net için ne düşünüyorsunuz.

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar.
birfincanask

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

TheDestroyer35 TheDestroyer35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 7 / 38
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,

Teori de çok güzel anlatmışsınız hocam. Kısa bir süre önce başımızdan geçen bir durumu anlatayım size, adımlarınızı atarken yardımı olması açısından.

izmir de petshop dükkanımız var. Yazılımcıyız ya bunu neden internetten satmıyoruz dedik, alt yapımızı kurduk,araştırmalarımız yaptık, reklamlarımızı yaptık, ürünleri girdik. ptt ile anlaştık, kapıda ödeme falan filan derken herşey hazırlandı. Ancak sorun şu ki, örneğin bizim 90 liraya alıp 100 liraya sattığımız ürünü büyük şirketler 92 liradan satıyor. Bununla başa çıkmak imkansız, bizde dükkandan devam dedik.

Bu yaşadığımız bir durumdu, aklında olsun hocam. Umarım başarılı olursun...

http://olanolmus.com

Buyrun gelin çay içelim

• Üyelik 19.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 27 / 50
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Benim temelde tutarsa çok farklı planlarım var. İş ortaklığı gibi. İyi temenniniz için teşekkür ederim.

ankarali87 ankarali87 ..::ANKARA::.. Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek boya kontrol inspector
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 213 / 112
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam benim tesettür ile ilgili sitem var. Tesettür ile ilgili yazıların altında paylaştığım elbise fotoğraflarına renk, model, beden, fiyat gibi bilgiler isteyenler oluyor. Yani anlayacağınız ticaret sisteminden anlasam ben düşünüyordum tesettür işine bu işi biliyorum diyorsanız girmenizi tavsiye ederim. Destek olmayada çalışırım reklam tanıtım gibi..

Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 27 / 50
  • Ticaret 2, (%100)
ankarali87 Hocam teşekür ederim. Siteyi açmayı düşünüyorum. Sizi arkadaş olarak ekliyicem izniniz olursa. O zaman irtibata geçerim sizle. Desteğiniz için teşekkür ederim.
ankarali87

kişi bu mesajı beğendi.

HellBoy05 HellBoy05 Patron Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci / Ekonomist
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 14 / 45
  • Ticaret 5, (%100)
Takipteyim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al