Merhaba arkadaşlar bedavasitem.com sonrasında kurduğum ilk sitem; 2017 Şubat ayında 3. yılını dolduracak. İlk başlanıçta Safir tema firmasının mercan teması ile başladım daha sonrasında aynı temanın yeni versiyonunu aldım yani şuan aktif olan Mercan 2 teması. Siteyle hemen hemen hiç ilgilenmiyorum ayda 1 yazı bazen 2 yazı ekliyorum. Özellikle etkinlik haberlerini kendimce yorumlayıp yayınlıyorum.

SİTEDE YAPILACAK DEĞİŞİKLİKLER

>>>Tema değiştirilecek (domaine lisanslı safir rehber teması kullanacağım)
>>>Logo yapılacak (Tavsiyeleriniz nedir?)
>>>Kategoriler düzenlenecek var olanlar düzenlenecek ve farklı kategoriler oluşturulacak bu işlemler yapılırkende 301 yönlendirmesi yapılması gereken yazılar ve kategoriler yönlendirme yapılacak. (Kategorilerim hakkında düşünceleriniz?)

Sitedeki adsense başka sitem ile alındı bu siteden hiç gelirim yok sadece bumerang tekliflerinden şimdiye kadar 55 TL. kazandım. (Site Bumerang altın üyesidir.)

Sizce bu site ile ilgilenmeye değermi?
Adsense veya diğer kazançlar sağlanabilir mi?

Site Adresi : www.anadoluvizyon.net
Site sloganı: Anadolu'nun İnteraktif Web Sitesi (Sizin tavsiyeniz nedir?)


Site Amacı: Türkiye'de yapılan festivaller, tanıtım organizasyonları haberleri. Şehir tanıtım yazıları ve gezelim görelim tarzında paylaşımlar...

Kullandığım bazı anahtar kelimeler: Anadolu, yöremiz, Türkiye, festivaller, ekonomi, festival takvimi, Anadolu haberleri,Anadolu mutfağı,sağlık,yaşam, düğün, röportaj, Anadolu tarihi, fuar takvimi, güncel,galeri, magazin,yöresel oyunlar,tanıtım makaleleri,gezelim görelim.

Son bir aylık Analytics (Günlük 30 - 50 kişi giriyor %90'ı google organik diyebilirim)