-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site içeriğin özgün. Fakat seo olarak çok düşük. Meta tagları iyi kullanmalısın. Kendine ait logo yapmayıda unutma :) ayrıca sağdaki widget başlıklarını beyaz yap.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İnsan insana insan olduğu kadar insan olmalı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
tamam kardeşim :) logo yapıcağım aklımda zaten, seo konusunda fazla bilgim yok oldugu kadar denedim açıkcası :))
Miroglu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Sendika Başkanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Logo yok. Tema basit kalmış ancak yeni başladığınız için sıkıntı yok. 1 haftalık siteye kullanıcı beklemek zor. Ancak adwords, facebook, twitter gibi takipci sayısı yüksek olan hesaplarda paylaşarak ziyaretçi çekebilirsiniz. Bu işler sabır işidir. 3-4 ay düzenli içerik girmeye devam edin.100-200 hit yakalarsınız. İlk 6 ay amacınız para kazanmak da olmasın çünkü türkçe sitelerde zor ki zaten sizin alan da blog tarzı olduğu için kelime bazlı değil, sizin işiniz daha zor. Anahtar kelimeleri kalın font veya renkli font yapın.Aslında inceledim daha yeni siz yapmışsınız fakat anahtar kelime haricindeki çoğu kelimeyide kalın yapmıssınız.İçerikte font kalınlığını sadece anahtar kelimr üzerine yapın.Facebookta reklam verin iyi bir başlangıç olur. (Belki ilerleyen zamanlarda daha doğru olabilir maddi durumunuza bağlı). Etiket 2-3 tane girin. İngilizce yazılar çok tema tamamen düzeltilmiş değil.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yeni oldugu için @Miroglu pek fazla o konularla ilgilenemedim. Yavaş yavaş dediklerinin üzerinde duruyorum zaten 1 sene gibi sürede reklam yayınlamayı düşünmüyorum :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İngilizce'de sıkıntılar var. Gramer ve anlam hataları var. Türkçe kelimeler de aralara sıkışmış.
Hair Painting Harmful in Pregnancy yerine Hair Painting is Harmful in Pregnancy olmalı.
Devamında ilk iki cümle şöyle: In pregnancy, hair dye is not found by experts. Hair color during pregnancy. Not found ile ne demek istediğin anlaşılmıyor. İkinci cümlede ise eylem yok.
Son cümlede de Türkçe kelime ve karakterler var: like kınası are not preferred.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
Gerçekten Çok Temiz Olmus İnşallah adsense alırsın
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tek bir şeye eleştiri yapacağım, onunda yıkıcı olmasını istemiyorum.
Kişisel blog sitelerinde neden bu kadar çok kategori olur? Bir insan her şey hakkında yazı yazabilir mi? Her konu hakkında fikri olabilir mi? Bence en iyi bildiğiniz 3-5 kategoride yoğunlaş-sanız yeter diye düşünüyorum.
https://populertarim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim negatif yönleirni ve pozitif yönlerini söylediğiniz için önerileriniz benim için önemli bu yüzden dikkatle ele alacağım