İmplant tedavisi nedir? Hangi durumlarda implant tedavisine başvurulur?

İmplant tedavisinin günümüzde yaygın olarak kullanılmasının getirdiği faydalar etkilidir. İmplantlar, ağız sağlığı sorunlarının birçok nedeni veya travma veya darbe, darbe gibi sorunlar nedeniyle ortaya çıkan diş eksikliklerini tedavi etmek için kullanılır. İmplant, diş kayıplarının tedavisinde uygulanan ve çene kemiğine yerleştirilen  titanyum vida olarak tanımlanabilir. İmplantın temel işlevi kök görevi görmektir, yerleştirildikten sonra eksik dişleri doldurmak için diş restorasyonu yapacaktır.

 Bu protezler, üst çene kemiğine yerleştirilen implantlarda hem fonksiyonel bir diş işlevi görecek hem de estetik görünüm sağlayacak doğal dişlerden ayırt edilemeyecek kadar güzel bir görünüme sahiptir.

 

Kimler impant tedavisi olabilir?

İmplant tedavisi erken yaşlardan itibaren uygulanabilir. 18 yaşını doldurmuş, genel sağlığı iyi olan, çene ve yüz kemikleri gelişimini tamamlamış her hastaya uygun bir implant tedavi yöntemi uygulanabilir. Ayrıca diş kaybı durumunda implant ile tedavi edilebilmesi için uzun süre korunması gerekecektir. Hastanın durumu da tedavinin başarısını sağlamada önemli bir faktördür. Kaldırılamayan şiddetli dişeti ve maksiller kemik erimesi olan hastalara uygulanamaz. Konya implant merkezimizde yapılan muayene sonucunda size en uygun implant tedavisi veya diğer ağız sağlığı sorunlarınız için tedavi uygulanacaktır.

 

Konya’da ki en iyi implant merkezi hangisi?

Diş Hekimi Ali Ayrancı, implant cerrahisi alanında uzman ekibiyle hastalarına hizmet vermekte ve Konya’nın en iyi implant uygulayan hekimlerinden biridir. Ali Ayrancı Konya Meram’da ağız sağlığına kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor.

 Uzun süredir dişleriniz eksikse, çıkarılabilir restorasyonlardan bıktıysanız implant yerleştirmek sizin için ideal bir seçimdir. Diş kaybı durumunda doğal dişlerinizin yerini alacak en iyi malzeme implant yerleştirilmesidir. Konya’nın en iyi diş hekimi olan Ali Ayrancı ile yepyeni dişlerinize kavuşabilirsiniz.

 

Konya implant merkezinde garantili ve başarılı implant uygulaması

 Konya’nın en iyi implant merkezini arıyorsanız, Ali Ayrancı’nın Konya Meram’da bulunan ofisinden randevu alabilirsiniz. Detaylı bilgi için (0332) 324 24 74 no lu telefondan iletişime geçebilir, Konya implant fiyatları ve sormak istediğiniz her şeyi web sitesinden ve WhatsApp uygulaması üzerinden sorabilirsiniz.

Detaylı bilgi için: https://aliayranci.com/konya-implant-tedavisi-implant-fiyatlari/