-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Yazı içeriğine bak bakalım kopyala yapıştır içerik var mı ? google de arama yap madem kopy benim site arama sonuçlarında çıkmaz sende buna bak
https://www.google.com.tr/search?q=Steem+Bot+Tracker+Nedir&oq=Steem+Bot+Tracker+Nedir&aqs=chrome..69i57j69i60l3j69i59l2&sourceid=chrome&ie=UTF-8Siz hep birlikte bana saldırarak ne elde etmek istiyorsunuz anlamış değilim. Milyonlarca site aynı içeriği özgünleştirerek yazıyor yayınlıyor bu tarz söylemlerle nereye varmak istiyorsunuz anlamış değilim. Kopy olan bir içerik google aramalarsında sizin sitenizin üstünde çıkar mı ? Site sahibi veya site yöneticisiniz sizi anlıyorum rakip istemiyorsunuz kendinize.
Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Sadece 2 tane konu benzerliği varsa bu site baştan aşağı kopy diyemezsiniz kaldı ki kopy site olsa arama sonuçlarında sizin üzerinizde çıkmaz google de sitemi karalama yaparak bir yere varamazsınız eğer gerçekten kopy diyorsanız google'ye bildirebilirsiniz benim ceza almamı sağşayabilirsiniz ama buda çözüm değil çünkü içerik benzerliği olabilir ama asla çalıntı veya birbir aynısı kopya edilmiş değildir. Kaldı ki milyonlarca web sitesi aynı yöntemlerle birbirinden içerik ilhamı almaktadır. Konu ve sitemi karalama konusunu daha fazla uzatmayın burası şikayet yeri değil. Sizler site sahipleri ve yöneticileri olarak 3 kişi birden bana saldırmanız manasızdır rakip site olarak görüyorsun tamam anladık ta bu şekilde saldırmakla bu işler olmaz.
Kopya olarak bahsettiğin konu google de sizin üstünüzde sıralama yer almış bakınız ;
https://www.google.com.tr/search?q=Steem+Bot+Tracker+Nedir&oq=Steem+Bot+Tracker+Nedir&aqs=chrome..69i57j69i60l3j69i59l2&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
wmprx sizede başarılar az önce ettiğiniz hakaretlerle zaten kendinizi belli ettiniz. Sen etmedin ama diğer yönetici arkadaşın etti. Bu konun başlarına doğru dönerseniz görürsünüz. Tartışmayı da uzatmanın manası yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Yeni farkettim fakat maalesef Btcfrm sitesinin %60-70 yönünden kopyası olmuş. Kategoriler birebir aynı. Özgünleştirmeniz hem sizin siteniz hem de SEO açısından daha iyi olacaktır.
Btcfrm'u WMaraci sayesinde duymuştum çok emek harcıyorlar aynı şekilde sizde kendinizce emeğinizi ve maliyetinizi koyuyorsunuz ortaya ama biraz daha özgünlük gerekiyor en azından yabancı forum sitelerinden yararlanabilirsiniz kategori seçimleri vs. için.
WMAracı'nın tüm kategorilerinin aynısını yaptığım bir forum sitesi açsam bunun çoğunluğu maalesef kopyaya kaçar ama WMAracı'ndan esinlenerek kendimce özgünleştirip kategori açarsam bu adı üzerinde esinlenme olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
kocakserdar7 kategoriler dışında herhangi bir benzerliğimiz yok kategorileri aynı oldu sadece onlarıda değiştirme konusu değiştirilebilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.