yazitor
Bayan Makale Yazarı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / K
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
49, (%100)
tabi ki daha geliştirme açısında belli. ama renk falan hoşuma gitti benim. temanız güzel gibi sizinde öğrencilerinizin de ellerine sağlık :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle ellerinize emeginize saglık .temaya gelince artık konular sadece resim üstünde başlıkları var bu tarz konu acmak artık klasikoldu genel görüntü güzel demiyecem heryerde gördügümüz görüntü daha degişikkimsede olmayan tasarım olsaydı daha hoş olurdu header ve fotere gelirsek oralar ayrı bir hüsran benden bukadar iyi calışmalar dilerim
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Öncelikle size ve öğrencilerinize başarılar dilerim hocam..
Siteye gelirsek genel olarak standartların dışında bir tema demek doğru olmaz hocam. Fakat yine de geliştirilmeye açık bir tema hazırlamışsınız.
+ Temada dikkatimi çeken en önemli şeylerden biri yazı tipi. Yazı tipi konusunda değişikliğe gidilmesi sanırım şart olacaktır hocam.
+ Sitenin header bölümünde yer alan slider'ın numaralarını slider görsellerinin bir köşesine almak görüntüyü çok daha iyi hale getirecektir.
+ Sanırım henüz footer kısmı için bir şeyler tasarlanmadı fakat footer kısımlarındaki farklı görsellik her zaman siteye büyük bir artıdır hocam. O alanı güzel değerlendirmenizi öneriyorum.
+ Son olarak logoyu biraz daha sayfanın içerisine doğru dahil edersek birkaç problemi daha çözmüş olacağız.
Saygılarımla,
Tekrar başarılar dilerim :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Dikkatimi çeken kaçıncı sınıf olduğunu soran olmamış benimde 5 ci sınıfa başlayan oğlum var adobe prg birçoğu mevcut su an hali hazırda fireworks kullanıyor ps ve ai de inş okulda öğrenecek carton resim olarak bahsettiğimiz birkaç çalışma yaptık kendi fotoğrafını çizmesi ve bunu paylaşması öğrenci açısından dahada bu ise bağlı olmasını sağlıyor size ve öğrencilerinize başarılar dilerim
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Evet ben öğrettim az çok bilgim var su an kendisi 10 yaşlarına girecek nerdeyse oyun videoları ve grafik isleri ile uğraşıyor kendisi için domain bile aldım adına ait wordpress öğreticem bu sene kendi blog sayfasında geliştirsin kendini
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.