-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Müzisyen
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar özel ders vermek isteyen kişilerin veya kursların eklenebileceği, kişisel özelliklerini, tanıtımlarını, fotoğraflarını, adreslerini vs. Ekleyebilecekleri bir dizin oluşturmak istiyorum. Önerileriniz neler. Website dizin scriptini bunun gibi bir kişi ve kurum dizinine nasıl çevirebilirim?
kemancilar.net - Kemancıların buluşma platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dersanelerin kapatılması ile yeni bir sektör olacak özel ders ama bu işlerde kişinin adı soyadı fiyatı gibi bir durum ne kadar olsada farklı birşeyler yapman lazım mesela o öğretmenin ders notları kaynakları deneyimi gibi şeylerde önemli yoksa herkes özel dersci olur.Demek istediğim bu tarz siteler var ama sen alternatif fikirler üretmelisin.
Yener BERKTAŞ
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Müzisyen
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben özel müzik dersleri ve kursları ile ilgili bir dizin oluşturmayı düşünüyorum zaten. Böyle bir site henüz yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Benim öyle bir projem var dizin gibi oluşturabilirsin hocam facebook tan falan birilerinin ilan bırakmasını sağla öncelikle sonrası gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Müzisyen
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu proje için kullanabileceğim ücretsiz bir hazır script var mı arkadaşlar? Ya da başka bir dizin scriptini bu proje için değiştirip kullanabilir miyim?