-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Konuyu doğru yere açtığımdan emin olmamakla birlikte, moderatör gerekli yere taşırsa sevinirim.
-Ücretsiz olarak WordPress bilgilerini insanlarla paylaşmak isteyen.
-Ücretsiz bir şekilde insanlara kısa kısa eğitim vermek isteyen.
-Ücretsiz bir şekilde WordPress üzerinde php, css, veritabanı gibi makale olarak insanlara bilgileri paylaşmak isteyen.
Ekip arkadaşları arıyorum.
Biz ayriyetten Türkiye'de yeni kurulmuş olan genç girişimlere bazı aylarda 1 yıllık ücretsiz hosting hediyeleri vs vereceğim.
Hayatımın bir köşesi iyilik köşesi yaratmak istediğim için böyle bir yapı oluşturuyorum. Proje site ismi sunucular, ssl ve ip hazır olup, seo bakımından da hazırdır.
Birlikte Türkiye'de en iyi WordPress ailesi yaratmak dileğiyle.
Saygılarımla,
Bu ekip fazla kalabalık olmayacak. Konular sürekli tartışılacak. Hemde kendimizi daha da geliştirmek amacıyla da kurulmuş olacak. Aile içinde birbirimizden destekler almak içinde kuruluyor.
Not: WordPress sevgi ile üretildi.
Ek Olarak: Para vereceğim desem pm atar mısın diyenler bitmezdi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
:) Sen destek veriyor musun yoksa ekip mi kurmaya çalışıyorsun ?
Metaren.NET.TR
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yanlış anlamayın ama , 3 senede 123 tane mesaj atmışsınız ve üstüne insanlara karşılıksız yardım diyorsunuz.
Bahsettiğinzi yardımı burda gerçekleştirmeye engel olan neydi acaba bu güne kadar ?
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bahsetmiş olduğunuz sistem bence gayet mantıklı, diğer arkadaşlarda oturup düşünürlerse zaten sizin ne demek istediğinizi ve neler yapmak istediğinizi anlayacaklardır.
Bu konuda bilgi paylaşımı yapmaya ve diğer arkadaşların kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmaya hazırım ve ekip olarak ta destek verebiliriz.
Örneğin: Yazılım ve Tasarım ekibi ayrı ayrı zaman dilimlerinde sitenize bilgi paylaşımı yapabilirler.
1 kişi bu mesajı beğendi.