-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Merhaba,
Yaklaşıkl 6 Ay'a yakın say.ac moderatörlüğü yapmaktayım. Bu konu altından sizlerin önerilerini, görüşlerini ve şikayetlerinizi dinleyeceğim ve yazdıklarınızı grupta liste halinde paylaşıp yöneticilere sunacağım...
harry
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Emlak Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
domain güzelmiş.
ancak siteye girildiğinde sitenin tam olarak ne olduğu anlaşılmıyor. hakkımda kısmındaki bilgiler anasayfada olabilir veya daha açıklayıcı bilgiler. bir slogan vs.
domaini ilk gördüğümde açıkcası web masterlar için bir sayaç olacağı nedense aklıma gelmedi, siteye girince de tam olarak algılayamadım.
bir de artık bu saatten sonra sayaç olayının tutulması zor bana kalırsa. çok farklı ve ekstra özellikler olmalı ki bir farkı olsun da insanlar kullansın. bunun yanı sıra başka hizmetler de konabilir site içerisine. örneğin html javascript bilmeyenler için hazır sayaç scriptleri, kişiler tarihi girecek o tarihe göre geriye sayan bi script. webde örnekleri bir dünya var elbet ama domain güzel olunca böyle farklı servislerin de olması iyi olur diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim aklıma öneri gelmiyor.On numara sayaç hzmeti veriyorlar bence.Özelliklede hangi kelime ve arama motorundan saat kaçta girildiğinin gösterilmesi ve bulunduğun dakikaya kadar kaç hitin geldiğini online görmende çok güzel.
son olarak da sitemizden boşuna dofollow link çıkartmıyor isteyenlere.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
sistem harika pazar alanı yaptınız mükemmel ilgi gördü.
ama forum bence gereksiz ve anlamsız oldu sayac sitesine.. bence kaldırın.
ek olarak forum harici temada mükemmel değişiklikler oldu ve süper bir görünüm & kolay arayüzü ile Türkiye'deki en iyi sayac sitesi oldu, kesinlikle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Aranan kelimeleri göstermemesi can sıkıyor tabi konuda sizin de yapabileceğiniz bir şey yok .
1 kişi bu mesajı beğendi.