lostyazilim

SEO olarak eksiklerim neler.Yardımcı olabilecek yorumlar bekliyorum

20 Mesajlar 2.078 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

prognostic prognostic WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 360
  • Beğeniler 4 / 42
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaslar.Sağlık ve egıtım alanında bir sitem var.Ama hala istediğim yerlere gelemıyorum.Girdiğim konular özgün ve nerdeyse aynı konu hakkındakı yazılardan daha ıyı.SEO olarak eksıgım var dıye dusunuyorum ama onda da elımden gelenı yapıyorum.Blogspot uzantılı bunun cok etkısı var mı?Suanlık bos yere domaın almak ıstemıyorum duruma gore bakacam.Simdilik SEO hakkında gercekten anlayan kısıler tarafından yorum alabılır mıyım? Şimdiden tesekkur ederım

http://fizyolojiktibbibilgiler.blogspot.com
meyrenamnil

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Seokoloji Seokoloji WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Freelancer SEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 144 / 196
  • Ticaret 15, (%100)
Merhabalar,

Ben size kendi alan adınız üzerinden yürümenizi tavsiye ediyorum, alt etki alanı blogspot tarzı siteler ilk sıralarda olsa da tıklama oranları düşük pek güven vermiyor, üstelik kullandığınız alan adı oldukça uzun :)

Eğer bu işte hevesliyseniz bütçeniz yoksa ve alan adınızı satmayı düşünmüyorsanız nic.tr tr uzantılı domainleri öneririm 5-15 TL arası alan adı bulursunuz (name.tr/gen.tr/web.tr) daha sonra hosting al ve wordpress kur, (wordpress seo konusunda daha gelişmiş, ve değişik eklentiler tarafından destekleniyor)

seoweb seoweb Seo Expert / Teacher Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad F** P**
  • Mesajlar 282
  • Beğeniler 67 / 63
  • Ticaret 10, (%100)
Küçük bir tüyo vereyim yazının birtanesini okudum ve dikkatimi çeken bir şey oldu. Etiket kullanımın doğru değildi.Kullandığın etiketleri h1 h2 h3 olarak kullandığın başlıklarda geçir etkisini farkedersin.

anilcagliyan anilcagliyan WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)
Blogspot bir domainin com domainden bir farkı yok. Sen aksini iddaa eden çıkarsa rahatlıkla tam tersini savunabilirsin. Hatta blogspot google'a ait bir alan adı. Onların düşüncesine göre blogspot'u google üst sıralara çıkarmalı ama öyle birşey yok. Com uzantısı en bilineni olduğu için tercih edilmekte. Güven sağlıyor. Sıralama için bir etkisi olmaz.
Seo uyumlu makale nasıl yazılır bunu öğrenmen gerekiyor. Bir sitede seo açısından en önemli şey makaledir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 360
  • Beğeniler 4 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

farukhocam adlı üyeden alıntı

Küçük bir tüyo vereyim yazının birtanesini okudum ve dikkatimi çeken bir şey oldu. Etiket kullanımın doğru değildi.Kullandığın etiketleri h1 h2 h3 olarak kullandığın başlıklarda geçir etkisini farkedersin.

Tamam kullanmaya çalışacağım .Teşekkür ederim

• Üyelik 02.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 360
  • Beğeniler 4 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

anilcagliyan adlı üyeden alıntı

Blogspot bir domainin com domainden bir farkı yok. Sen aksini iddaa eden çıkarsa rahatlıkla tam tersini savunabilirsin. Hatta blogspot google'a ait bir alan adı. Onların düşüncesine göre blogspot'u google üst sıralara çıkarmalı ama öyle birşey yok. Com uzantısı en bilineni olduğu için tercih edilmekte. Güven sağlıyor. Sıralama için bir etkisi olmaz.
Seo uyumlu makale nasıl yazılır bunu öğrenmen gerekiyor. Bir sitede seo açısından en önemli şey makaledir.

Ben de öyle düşünüyorum .Teşekkür ederim cevabın için dikkate alacagim
anilcagliyan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 360
  • Beğeniler 4 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

Seokoloji adlı üyeden alıntı

Merhabalar,

Ben size kendi alan adınız üzerinden yürümenizi tavsiye ediyorum, alt etki alanı blogspot tarzı siteler ilk sıralarda olsa da tıklama oranları düşük pek güven vermiyor, üstelik kullandığınız alan adı oldukça uzun :)

Eğer bu işte hevesliyseniz bütçeniz yoksa ve alan adınızı satmayı düşünmüyorsanız nic.tr tr uzantılı domainleri öneririm 5-15 TL arası alan adı bulursunuz (name.tr/gen.tr/web.tr) daha sonra hosting al ve wordpress kur, (wordpress seo konusunda daha gelişmiş, ve değişik eklentiler tarafından destekleniyor)

Tesekkurler

• Üyelik 02.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 360
  • Beğeniler 4 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

Hocam bir de https://www.ranksignals.com bu sıteden backlınk taraması yaptıgımda bır suru sacma sapan sıte var ama alexa degerlerı falan baya yuksek sanırım zamanında pıngleme vs yapmıstım ondan kaynaklı bır kısmını sıldım ama bayagı var hepsını sılemedım sence ne gıbı bır etkısı var bu backlınklerın?

anilcagliyan anilcagliyan WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)
prognostic backlinkler zarardan ziyade avantaj sağlar sana. Siten tanındıktan sonra insanlar senin sayfana link verdiği zaman backlink almış oluyorsun. Backlinkler bir gün içerisinde alınırsa spam olarak gözükebiliyor. Şuan sizin silmeniz bir anlam ifade etmez. Zararı dokunmaz kısaca. Bundan sonra backlink alırken türk sitelere yoğunlaşmanızı öneririm.

• Üyelik 02.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 360
  • Beğeniler 4 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

prognostic backlinkler zarardan ziyade avantaj sağlar sana. Siten tanındıktan sonra insanlar senin sayfana link verdiği zaman backlink almış oluyorsun. Backlinkler bir gün içerisinde alınırsa spam olarak gözükebiliyor. Şuan sizin silmeniz bir anlam ifade etmez. Zararı dokunmaz kısaca. Bundan sonra backlink alırken türk sitelere yoğunlaşmanızı öneririm.

Anladım yeni bir site olduğu için heralde yarar saglar dedınız.Cunku backlınk gelen sıteler baska ulkelerden ve tuhaf sıteler gıbı gozukuyor

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al